«Ο Νίκος είναι ένας ταλαιπωρημένος συμπολίτης μας, που αποφάσισε τους τελευταίους μήνες ν’ απομονωθεί σ’ ένα παράπηγμα στην περιοχή της Σταυρούπολης, παρόλες τις λύσεις που του πρότειναν η Ελληνική Πολιτεία και ο Δήμος Παύλου Μελά», αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η κυρία Βασιλική (Βίκη) Νάκου, πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

«Εχθές, προσθέτει η κυρία Νάκου, συνεργαστήκαμε με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη ώστε να πείσουμε τον κύριο Νίκο ν’ αφήσει αρχικά το παράπηγμα και έπειτα συντονιστήκαμε για να μεταφερθεί σ’ έναν ωραίο, ασφαλή και ζεστό χώρο.

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας ανέλαβε την ατομική υγιεινή, την φροντίδα και την προστασία του.

Ήδη απολαμβάνει ήρεμος, φρεσκολουσμένος και καθαρός με καινούρια ρούχα, την φιλοξενία και την φροντίδα μας σε ένα ζεστό περιβάλλον, καθαρό, λαμβάνοντας τη φαρμακευτική του αγωγή και φρεσκομαγειρεμένο φαγητό.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, τους εργαζόμενους – συνεργάτες μου στον Προνοιακό Φορέα μας, που αφιερώνουν καθημερινά στον κάθε συνάνθρωπό μας, την αγάπη τους με απόλυτο καθήκον και αφοσίωση.

Η αγαστή συνεργασία μεταξύ των φορέων είναι αυτή που φέρνει πάντοτε επιθυμητά αποτελέσματα».