Σοκ προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για τον ιερέα, ο οποίος φέρεται να βίασε ανήλικη κοπέλα μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια.

Σύμφωνα με νέα καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας, οι αρρωστημένες πράξεις του 37χρονου δεν είχαν να κάνουν μόνο το 14χρονο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 ο 37χρονος ιερέας, συνήθιζε επίσης να παίρνει ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα. Τα παραπάνω αποκάλυψε μία κυρία που κατέχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, μιλώντας για τον 37χρονο που φέρεται να βίασε την ανήλικη στα Κάτω Πατήσια.

«Ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…» είπε χαρακτηριστικά η κ. Αλεξάνδρα.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα Κωνσταντίνος Γώγος για την νέα καταγγελία σε βάρος του εντολέα του είπε σε έντονο ύφος ότι «με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνα της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο δικηγόρος του ιερέα είπε «ότι ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση έτσι και έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».