Το νέο της smartphone, 9 Pro Series, παρουσίασε η Realme, το οποίο θα έχει την ιδιαιτερότητα να αλλάζει εντελώς χρώμα μέσα σε 5 δευτερόλεπτα.

Πρόκειται για ένα κινητό… «χαμαιλέων», όπως το αποκαλούν πολλοί, που θα ξεκινήσει την κυκλοφορία του από την Ευρώπη και θα επεκταθεί και στις υπόλοιπες αγορές.

Για να επιτευχθεί το «φαινόμενο του Χαμαιλέοντα», χρησιμοποιήθηκαν νέες καινοτομίες στα smartphone της σειράς, από το πάχος της στρώσης και της μορφής που αλλάζει χρώμα, μέχρι τη δεσμευτική ισχύ της πρόσφυσης των γυάλινων στρωμάτων και τη διάρκεια των χρόνων μετάβασης.

Πάνω από 200 προσπάθειες πραγματοποιήθηκαν για να προσπεραστούν τα εμπόδια, κυρίως για το πρόβλημα του πώς να «αλλάζει» η μοριακή δομή, ώστε το υλικό να αλλάζει χρώμα και να ξεθωριάζει γρήγορα.

Η realme, για ξεπεράσει το παραπάνω πρόβλημα, δημιούργησε μια πρωτοποριακή φωτοχρωμική διαδικασία διπλής στρώσης και πρόσθεσε μια οργανική σύνθετη στρώση, η οποία όχι μόνον εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά αυξάνει και τον ρυθμό απόδοσης χρώματος κατά 40%.