Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε όπως εξομολογήθηκε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη από ιερέα και μάλιστα σε ηλικία 12 ετών.

Η 63χρονη ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Open Weekend» και αναφέρθηκε στις κοπέλες που έχουν υποστεί σεξουαλική παρενόχληση ή βιασμό, λέγοντας πως εξοργίζεται κάθε φορά που ακούει ανθρώπους να προσπαθούν να διαψεύσουν τα θύματα.

«Έχει συμβεί και σ’ εμένα κάτι παρόμοιο. Δεν ξαναπήγα στην εκκλησία από 12 ετών, απ’ όταν μας πήγαιναν επί Χούντας να εξομολογηθούμε με το ζόρι», είπε αρχικά.

«Με το που μπήκα στην εκκλησία, ο παπάς μου έκανε σεξουαλική παρενόχληση. Έβαλε το κεφάλι μου κάτω από το πετραχήλι, εγώ δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω, και άρχισε να μου πιέζει το πρόσωπο πάνω στα γεννητικά του όργανα, λέγοντας μου πράγματα, ανήκουστα για εκείνη την ηλικία. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα ήξερα, δεν τα είχα ακούσει ποτέ. Δεν κατάλαβα ότι αυτό ήταν ασέλγεια. Μου ψιθύριζε στο αυτί διάφορα λόγια σεξουαλικού περιεχομένου, που εγώ στα 12 μου δεν τα είχα ακούσει. Αν μ’ αρέσει να μου κάνουν αυτό κι εκείνο» περιγράφει.

Δείτε όσα είπε