Λίγες μέρες μόλις μετά την άνανδρη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, μια νέα υπόθεση τυφλής οπαδικής βίας, αυτή τη φορά στην Ελευσίνα, έρχεται στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr. , το περιστατικό έγινε στις 19:10 του Σαββάτου, όταν 15 χούλιγκανς, βάσει καταθέσεων των θυμάτων όπως αναφέρεται και στο ενημερωτικό της Αστυνομίας, που φέρεται να είναι μέλη του συνδέσμου «Αιγάλεω City», επιτέθηκαν σε δυο νεαρούς ηλικίας 19 και 22 ετών, τους ξυλοκόπησαν χωρίς προφανή αιτία και ο ένας αφού κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια τους, έπεσαν πάνω στον φίλο του, τον έσπασαν στο ξύλο και τον εγκατέλειψαν ξυπόλυτο στον δρόμο, έχοντας αρπάξει και ο,τι είχε πάνω του.

Ο 22χρονος, αιμόφυρτος από τις μπουνιές και τις κλωτσιές που δέχτηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Αττικό Νοσοκομείο. Μετά από έρευνες των αρχών έχουν προσαχθεί κάποια άτομα και εξετάζονται. Αυτό που ερευνούν οι αστυνομικοί είναι τα αίτια της βίαιης αυτής επίθεσης. Αν δηλαδή η ομάδα χούλιγκαν – σχεδόν όλοι αλβανικής καταγωγής- τους επιτέθηκαν γιατί ήταν οπαδοί αντίπαλης ομάδας ή για να τους ληστέψουν. Βέβαιο πάντως είναι, σύμφωνα με τη δικογραφία, ότι οι δράστες ανήκουν σε οπαδικό σύνδεσμο.