Η φάση των «16» του UEFA Champions League συνεχίζεται με 4 ακόμα παιχνίδια, το διήμερο 22-23/2, στην COSMOTE TV.

Την Τρίτη 22/2 ξεχωρίζει το ματς Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους, με την κάτοχο του UEFA Europa League να είναι το αουτσάιντερ απέναντι στη «γηραιά κυρία» (22.00, COSMOTE SPORT 3HD & COSMOTE SPORT 4K). Φαβορί υπάρχει και στο Τσέλσι-Λιλ, το άλλο ζευγάρι της ημέρας, που δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους (22.00, COSMOTE SPORT 2HD).

Την Τετάρτη 23/2 το ενδιαφέρον θα στραφεί στη «σύγκρουση γιγάντων» στη Μαδρίτη, όπου η Ατλέτικο θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα καταφέρει στην έδρα της η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να οδηγηθεί σε αποτέλεσμα πρόκρισης απέναντι στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο; Η απάντηση θα δοθεί στις 22.00 στα κανάλια COSMOTE SPORT 2HD και COSMOTE SPORT 4K. Την ίδια ώρα (22.00), η δράση έχει ακόμα έναν προορισμό, το «Ντα Λουζ». Εκεί η Μπενφίκα θα υποδεχτεί τον Άγιαξ (COSMOTE SPORT 3HD).

Πλούσια κάλυψη από τα κανάλια COSMOTE SPORT 

Και τις δύο ημέρες της αγωνιστικής δράσης η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Αριάνα Παπαγιάννη, Βασίλη Σαμπράκο και Μιχάλη Τσόχο θα κρατάει συντροφιά στους συνδρομητές της COSMOTE TV, παρουσιάζοντας όλο το ρεπορτάζ, πριν και μετά από κάθε αναμέτρηση, με εκτενή highlights, δηλώσεις, ψηφιακή ανάλυση και όλο τον απόηχο από τα Social Media (20.30 & 00.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Η εκπομπή της Τρίτης 22/2

Την Τρίτη 22/2, εν αναμονή του ντέρμπι Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους, οι τηλεθεατές του «UEFA Champions League Show» θα παρακολουθήσουν συνέντευξη του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Βόιτζεχ Σέζνι. Ρεπορτάζ θα υπάρχει και για το άλλο ματς της ημέρας (Τσέλσι-Λιλ), μέσα από σχετικό βίντεο με δηλώσεις των προπονητών.

Στο στούντιο της COSMOTE TV θα βρίσκονται και οι σχολιαστές των αναμετρήσεων, Αντρέα Παλομπαρίνι και Δημήτρης Σπηλιόπουλος για την ανάλυση των ενδεκάδων.

Η εκπομπή της Τετάρτης 23/2

Το «UEFA Champions League Show» της Τετάρτης θα περιλαμβάνει βίντεο με ρεπορτάζ, καθώς και τα highligths των αγώνων της Τρίτης. Οι Σωτήρης Κωσταβάρας και Γιώργος Θαναηλάκης θα περιγράψουν τις αναμετρήσεις (Ατλέτικο Μαδρίτης-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπενφίκα-Άγιαξ), ενώ θα βρεθούν στο στούντιο της COSMOTE TV για την ανάλυση των ενδεκάδων.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, θα πραγματοποιηθούν, επίσης, ζωντανές συνδέσεις με το «Γ. Καραϊσκάκης» και την «Τούμπα» για το ρεπορτάζ από τις συνεντεύξεις Τύπου Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ενόψει των αγώνων τους στα UEFA Europa και Conference League.

Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλη την αγωνιστική δράση από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους και την εκπομπή «UEFA Champions League Λεπτό προς Λεπτό» με τον Μιχάλη Τσόχο (22.00, COSMOTE SPORT 1HD).