Νέες καταγγελίες για περιστατικά παρενόχλησης μαθητριών σε Γυμνάσιο της Κορινθίας  το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ανήλικες κοπέλες έχουν καταθέσει στις αρχές ότι  ένα λευκό βαν τις προσεγγίζει κατά την προσέλευση και μετά την αποχώρηση τους από το Γυμνάσιο Λεχαίου.

Βάσει μαρτυρίας μίας μαθήτριας, πριν από κάποιες μέρες άγνωστο όχημα άρχισε να την ακολουθεί αμέσως  μετά την έξοδό της από το σχολικό χώρο. Μόλις συνειδητοποίησε τι συνέβαινε, έτρεξε και επέστρεψε στο σχολείο και ενημέρωσε άμεσα τη διευθύντρια και στη συνέχεια έλαβαν γνώση του περιστατικού οι γονείς της και οι αρχές. Έπειτα από κινητοποίηση της αστυνομίας, ο άνδρας εντοπίστηκε και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες για να λάβει την ποινή του.

Παρόλα αυτά, λίγες ώρες αργότερα, ένα άλλο όχημα λευκού χρώματος (τύπου κλούβα) παρεμπόδισε δύο φορές τον δρόμο δύο μαθητριών του σχολείου και κατά την προσέλευση και κατά την επιστροφή τους από το σχολικό χώρο μέχρι το σπίτι τους. Οι μαθήτριες το ανέφεραν στους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν το σχολείο και κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

Εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθήτριες, επισημαίνουν τον κίνδυνο, καθώς τα φαινόμενα παρενόχλησης ανήλικων μαθητριών αυξάνονται διαρκώς στην Κορινθία, με τις αρχές να πρέπει να λάβουν άμεσα μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα.