Με μία έκπληξη ξεκίνησε η χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef, αφού ένας από τους υποψήφιους ανακοίνωσε ότι θέλει να επιστρέψει στην οικογένεια του.

Ο λόγος για την Τατιάνα Χαρτάτι, η οποία όπως ανακοίνωσε στους κριτές αποφάσισε να μην μαγειρέψει γιατί της λείπει η οικογένειά της και το σπίτι της και πως θέλει να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, με τους κριτές να ξαφνιάζονται από την απόφασή της.

Έτσι οι τέσσερις υποψήφιοι, έγιναν τρεις μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας, με τον Στέφανο Σαμανή, Αναστασία Ντμίτρουκ και Γιώργο Μελανδίνο να καλούνται να μαγειρέψουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη θέση τους στο MasterChef.

Το πιάτο που έπρεπε να δημιουργήσουν σαν πιστό αντίγραφο ήταν αλμυρό και ήταν κοτόπουλο με λευκά σπαράγγια, τραγανή πέτσα και τραχανά.

Οι προσπάθειές τους δεν πήγαν τόσο καλά κι από κάθε πιάτο έλειπαν βασικά πράγματα. Μάλιστα οι κριτές τους έκαναν αυστηρή παρατήρηση γιατί δεν μπόρεσαν εξαρχής να εντοπίσουν τις αστοχίες τους κι ανέφεραν ότι είχαν να κρίνουν το λιγότερο κακό πιάτο.

Δείτε όσα ειπώθηκαν και ποιος παίκτης, που απείχε τελείως από το ζητούμενο τελικά αποχώρησε από το MasterChef.