Τα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα συνεχίζονται σήμερα με αρκετά παιχνίδια. Στη Super League ολοκληρώνεται η προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου με τις αναμετρήσεις Απόλλων Σμύρνης-Ατρόμητος (19:30) και ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία (19:30).

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα παιχνίδια της Serie AΑταλάντα-Σαμπντόρια (21:45) και της La LigaΓρανάδα-Κάντιθ (22:00).

Στο μπάσκετ κλέβει την παράσταση ο δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ομάδας με την Τουρκία, στην Κωνσταντινούπολη (19:00), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.  Την Παρασκευή, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, σε αγώνα-θρίλερ, η Εθνική Ομάδα κέρδισε με 72-71 και σήμερα θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Τριάδα και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Pamestoixima.gr για τα σημερινά παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Το παιχνίδι Αταλάντα-Σαμπντόρια παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, ενώ προσφέρονται με ενισχυμένη απόδοση και τα πολλαπλά σκορ 3-0, 2-2 και 0-1.

Ενισχυμένη απόδοση έχει και η τριάδα με τη νίκη στο 1ο ημίχρονο του Ατρόμητου στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης, τη νίκη με μηδέν παθητικό του ΠΑΣ Γιάννινα στον αγώνα με τη Λαμία και τα Over 5,5 κόρνερ της Αταλάντα στο ματς με τη Σαμπντόρια.

Το Golden 21 στο Pamestoixima.gr είναι δωρεάν για όλους

Το Pamestoixima.gr έφερε και το Golden 21, ένα παιχνίδι προβλέψεων στο οποίο δεν απαιτείται καμία συμμετοχή στα τυχερά παίγνια.

Με το Golden 21 οι παίκτες του Pamestoixima.gr προβλέπουν σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικούν έως και 21.000 ευρώ κάθε εβδομάδα/αγωνιστική ή ακόμα και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ!*

Από τη σελίδα του Pamestoixima.gr οι παίκτες επιλέγουν 7 αγώνες από τα μεγαλύτερα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα κάθε εβδομάδα και κερδίζουν αν σημειωθούν στα παιχνίδια τους συνολικά 21 γκολ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους.

Το εγγυημένο έπαθλο για τον νικητή, που θα βρει σωστά 21 γκολ σε 7 παιχνίδια μίας εβδομάδας, είναι 21.000 ευρώ. Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το έπαθλο μοιράζεται ισόποσα.

Το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ

Ο παίκτης του Pamestoixima.gr που θα βρει 21 γκολ σε 8 εβδομάδες θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ! Σε περίπτωση περισσότερων νικητών το ποσό μοιράζεται ισόποσα.

Όσοι παίκτες χάσουν το Golden 21 για ένα γκολ διαφορά, δηλαδή στα παιχνίδια τους σημειωθούν 20 ή 22 γκολ, θα κερδίσουν ένα δώρο.

Με το Golden 21, από το Pamestoixima.gr, το παιχνίδι σου ανεβαίνει επίπεδο.