Αυτή η εβδομάδα στιγματίζεται από την Νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Ιχθύων στις 2 Μαρτίου. Το αξιόλογο είναι ότι αυτό το Φεγγάρι, θα σχηματίζει σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Ουρανό. Η Συμμετοχή των δύο αυτών πλανητών, με τα φώτα, (Ήλιο σύνοδο Σελήνη), θα δημιουργήσει μία αισιοδοξία στα νέα ξεκινήματα, θα φέρει την ξαφνική τύχη και θα ευνοήσει τα ζώδια της Γης και του Νερού.

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, είναι το πιο δυνατό αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και επηρεάζει την ζωή σας, με έναν πιο εσωτερικό τρόπο. Είναι η στιγμή που οι αλλαγές θα ξεκινήσουν από μέσα σας, θα νιώσετε τις ανάγκες σας και θα προστατευτείτε με την φωνή της διαίσθησης σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε στην πιο κατάλληλη στιγμή να θέσετε τους νέους στόχους σας, να ανοίξετε το φιλικό και κοινωνικό σας περιβάλλον, αλλά και να συμβεί μία νέα γνωριμία, που θα ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα σας. Για τους γεννημένους από 2 έως 5 Μαΐου, οι αλλαγές αυτές, θα γίνουν πολύ έντονες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο ζενίθ του Ωροσκοπίου σας, σας δημιουργεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και ξαφνικές αλλαγές λόγο συνθηκών. Είναι η στιγμή που θα συμβούν γεγονότα, με την δύναμη της ανατροπής και της νέας πορείας, που μάλιστα θα σας δοθεί η ευκαιρία να μπείτε σε ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας, η Νέα Σελήνη είναι μία μεγάλη ευκαιρία να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και πλατύνετε τις γνώσεις σας. Η αλλαγή τόπου διαμονής, ή οι σπουδές, θα έχουν μία πολύ θετική επιρροή πάνω σας, όπως επίσης, θα συνεχίσει η προσωπική σας ζωή να έχει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, βγάζει στην επιφάνεια τις βαθύτερες επιθυμίες σας. Μέσα σε όλα αυτά θα έχετε μία ανασφάλεια για το αύριο, που αφορά κυρίως το οικονομικό σας τομέα, αλλά και να αναλογιστείτε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα. Εσείς κυρίως του δευτέρου δεκαημέρου, θα σας καταπιέσουν οι συνθήκες, αλλά και πρόσωπα που συντονίζουν κατά κάποιο τρόπο, την καθημερινότητα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη είναι για σας μία μεγάλη ευκαιρία σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Σε προσωπικό επίπεδο έχετε μία ξαφνική εύνοια, που για κάποιους σημαίνει, αναπάντεχες εξελίξεις. Στα εργασιακά θέματα, θα πρέπει να είστε απόλυτα συνεπείς και συντονισμένοι, ακόμη και κάτω από μεγάλη πίεση, θα πρέπει να δώσετε το παραπάνω της δυναμικής σας, για να έχετε τον απόλυτο σεβασμό των άλλων.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η Νέα Σελήνη δεν θα σας δημιουργήσει μεγάλες αλλαγές, θα σας κάνει όμως πιο δραστήριους στην καθημερινότητα σας, κάτι που σίγουρα δεν θα πρέπει να το αγνοήσετε. Ίσως μάλιστα να  αλλάξουν κάποιες οικονομικές σας υποθέσεις, όπου είναι στο χέρι σας να τις κάνετε, να εξελιχθούν προς όφελός σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η προσωπική σας ζωή είναι γεμάτη με όμορφα γεγονότα, ξαφνικούς έρωτες και ενδιαφέρουσες συνομιλίες με πρόσωπα που σας κάνουν χαρούμενους. Η Νέα Σελήνη έχει να σας δώσει ικανοποίηση, εφόσον βλέπει με θετικότητα το δικό σας ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας του δευτέρου δεκαημέρου, τα γεγονότα των ημερών θα είναι καταιγιστικά. Η Νέα Σελήνη σας προτρέπει σε αλλαγές που αφορούν την κατοικία σας, αλλά και την επαγγελματική σας στέγη. Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι οι αποφάσεις σας αυτή την περίοδο, θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικές και ώριμες, ώστε να μην δημιουργηθούν τριγμοί στην ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στις 2 Μαρτίου, σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και σας χαρίζει ευκαιρίες που ούτε καν έχετε φανταστεί. Από την άλλη θα πρέπει να βάλετε μία σειρά σε ένα οικονομικό σας θέμα, που θέλει ίσως και την συμβουλή νομικού προσώπου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οικονομικές ευκαιρίες θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι. Είναι η στιγμή που κάποιο περιουσιακό σας στοιχείο, θα παίξει μία βοηθητική συνθήκη, για να κάνετε τις κινήσεις που θέλετε. Γενικότερα, οι μέρες αυτές χρειάζονται σωστό προγραμματισμό και σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, με την φροντίδα του Δία και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Το κάθε νέο σας ξεκίνημα, ιδίως για σας που έχετε γεννηθεί στις 2 Μαρτίου, θα φέρει επιτυχία και χαρά. Γενικότερα για όλους τους Ιχθύες, οι μέρες αυτές είναι αρκετά καλές, σε ότι προκύψει, ακόμη και αν δεν πιστεύετε στα θαύματα, ήρθε η στιγμή να δείτε να πραγματοποιούνται.