Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, θα έχει την ευκαιρία να ακούσει και να αναλύσει,  μέσω τηλεδιάσκεψης, τις θέσεις των οπαδών των ομάδων, αλλά και το νέο νομικό πλαίσιο που θα ισχύει για τους συνδέσμους οπαδών.

Αύριο, Παρασκευή στις 12:00, ο Λευτέρης Αυγενάκης, θα μιλήσει με τους εκπροσώπους των 12 νόμιμων συνδέσμων, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους και το οποίο είχαν υποβάλλει την περασμένη εβδομάδα.

Η συζήτησή θα αφορά τα νέα μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μέσα από τα οποία θα υπάρχουν πολύ αυστηρές προβλέψεις για τη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων και των Παραρτημάτων τους, άμεση σύνδεση των ΠΑΕ-ΚΑΕ και ερασιτεχνικών σωματείων με τη λειτουργία των Λεσχών και διοικητικές κυρώσεις, καθώς και τη δημιουργία ψηφιακού μητρώου μελών των Λεσχών.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η λογική που υπάρχει είναι να γίνει υποχρεωτικό, έδρες των συνδέσμων να είναι στα γραφεία των ΠΑΕ, ΚΑΕ και των Ερασιτεχνικών σωματείων, ώστε να είναι υπό την εποπτεία των ομάδων. Κάτι πάντως, που δημιουργεί προβλήματα, αφού αυτό συνεπάγει ότι θα υπάρχουν μόνο στις πόλεις των ομάδων.