Ένας κάτοικος της Ανδραβίδας και γείτονας του ζευγαριού έχει μπει στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών, που προσπαθούν να λύσουν την υπόθεση του φρικτού εγκλήματος που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, και ύστερα από τα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα βασικός ύποπτος για την διάπραξη του στυγερού τετραπλού φονικού, στην Ανδραβίδα, θεωρείται ένας άνδρας, ο οποίος διαμένει στην περιοχή, φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια, και αναζητείται ήδη.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, μέχρι στιγμής, παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας να τον βρει, ο ύποπτος παραμένει άφαντος.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια από την Ηλεία, την Αχαΐα και την Αττική, «χτενίζουν» την περιοχή για την ανεύρεση οποιουδήποτε χρήσιμου στοιχείου, που μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες.

Ένα γεγονός το οποίο απασχολεί έντονα τις Αρχές και γεννά ερωτηματικά, είναι γιατί το σπίτι στο οποίο διέμενε η οικογένεια δεν είχε ηλεκτροδότηση.

Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα ίσως είναι η αρχή του νήματος που θα τους οδηγήσει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Τι εντόπισαν στο σπίτι του υπόπτου

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι του υπόπτου.

Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, εντοπίστηκαν όπλα, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της βαλλιστικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα όπλα αυτά συνδέονται με τον κάλυκα που εντοπίστηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται σε εξέλιξη μία τεράστια επιχείρηση αναζήτησης του συγκεκριμένου άνδρα, ο οποίος παραμένει άφαντος.