Νέα επιδείνωση του καιρού, έρχεται μετά την κακοκαιρία «Φίλιππος» που σφυροκόπησε τη χώρα, με αρκετά χιόνια και βροχές, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου.

Η κακοκαιρία «Φίλιππος», που έπληξε τη χώρα μας την προηγούμενη εβδομάδα, έφερε χιόνια μέχρι και στο κέντρο της Αθήνας. Όμως σύμφωνα με το μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, έρχεται νέα επιδείνωση του καιρού στο τέλος της εβδομάδας, καθώς μία νέα κακοκαιρία έρχεται στο προσκήνιο.

Αναλυτικότερα ο Σάκης Αρναούτογλου, με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο facebook, έκανε λόγω για μία νέα κακοκαιρία που θα πλήξει τη χώρα μας από την Πέμπτη 17 Μαρτίου, καθώς αναμένονται χαμηλές θερμοκρασίες για την εποχή, αλλά και χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας με χαμηλό υψόμετρο.

Επιδείνωση του καιρού από την Πέμπτη, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου
«Στο μεταίχμιο δυο εποχών η χώρα αυτή την εβδομάδα!

Καλημέρα φίλες και φίλοι!

Όπως είχα αναφέρει και στα δελτία καιρού της ΕΡΤ3 από την προηγούμενη εβδομάδα, αν και αισθητή, πρόσκαιρη θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας στις περισσότερες περιοχές της χώρας την ερχόμενη Τετάρτη όπου ο υδράργυρος θα σκαρφαλώσει στα ηπειρωτικά στους 13 με 15 και τοπικά στους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου!

Από την Πέμπτη όμως πρώτα στα βόρεια και κυρίως το ερχόμενο Παρασκευοσαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα ξαναπέσει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στην κεντρική και βόρεια Ελλάδα συνοδεία χιονοπτώσεων ακόμα και σε περιοχές με πάρα πολύ χαμηλό υψόμετρο.. Αγριεμένος ο φετινός Μάρτης..