Για την υπόθεση του αιφνίδιου θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο μίλησε στην εκπομπή  «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.

«Είναι μία περίεργη υπόθεση. Οι αιτίες αυτής της υπόθεσης είναι δουλειά της ιατρικής και επιστήμης είτε της αστυνομίας. Όταν τον περασμένο Ιανουάριο πληροφορηθήκαμε για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο πατέρας της μικρής μας ζήτησε να κατεβάσουμε την ανάρτηση. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε βγάλει κανένα συμπέρασμα, υπάρχει η έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών αλλά και η ιατροδικαστική έρευνα. Η ιατροδικαστής Πατρών, κ. Τζιόλα, έχει διαχειριστεί τον θάνατο της μικρής Ίριδας και όχι και των τριών παιδιών», ανέφερε αρχικά ο κ. Τριανταφυλλόπουλος.

«Ό,τι λέγεται πρέπει να λέγεται με φειδώ. Υπάρχει σοβαρή εξέλιξη στην υπόθεση. Τα στοιχεία που θα προκύψουν θα αποτελέσουν άλμα για την υπόθεση και αφορούν τις τοξικολογικές εξετάσεις», τόνισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.