Λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής, συμμορία ληστών με μαχαίρι επιτέθηκε σε έφηβο. Αφού του κόλλησαν το μαχαίρι στο λαιμό και τον ξυλοκόπησαν με μπουνιές, του πήραν το κινητό τηλέφωνο και εξαφανίστηκαν.

Το περιστατικό έγινε στις 21:20, το βράδυ της Τεταρτης. Ο 17χρονος μαθητής βάδιζε αμέριμνος στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ασημακοπούλου, όταν ξαφνικά μια παρέα τριών ατόμων τον πλησίασε και τον ρώτησε αν έχει τσιγάρα. Ο ανήλικος έβγαλε από το πακέτο τρία τσιγάρα, τα έδωσε και πήγε να φύγει. Τη στιγμή εκείνη, ένας από τους δράστες τού έκλεισε τον δρόμο και ρώτησε:  «Με ξέρεις εμένα;». O 17χρονος, τότε, απάντησε αρνητικά και ο άγνωστος τον διέταξε να του δώσει το κινητό. Το παιδί αρνήθηκε και ο νεαρός έβγαλε από το μπουφάν ένα μαχαίρι και το κόλλησε στο λαιμό του. Ο ανήλικος και πάλι αρνήθηκε να του δώσει το τηλέφωνο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος από του τρεις ληστές να ορμήσει επάνω του, να του δώσει δυο μπουνιές στο πρόσωπο και το θύμα να σωριαστεί στο δρόμο.

Η συμμορία με λεία ένα κινητό τηλέφωνο iphone 11, διέφυγε τρέχοντας προς την οδό Αγίου Ιωάννου. Ο 17χρονος κατήγγειλε το συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, δίνοντας και περιγραφές των δραστών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άγνωστος με το μαχαίρι είναι γύρω στο 1.80-1.85, αδύνατος, περίπου 18 ετών, μελαχρινός με κοντά μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα. Ο δεύτερος, ψηλός γύρω στο 1.80, εύσωμος μελαχρινός, με κοντά μαύρα μαλλιά και φράντζα, με μπουφαν μαύρο, γύρω στα 18 και ο τρίτος της παρέας, ύψους 1.75, αδύνατος, κοντοκουρεμένος με μαύρα μαλλιά, γκρι φούτερ και ανοικτόχρωμο σακίδιο πλάτης. Και οι τρεις είχαν ακάλυπτα τα πρόσωπά τους.