Ο αναπάντεχος θάνατος του Πάνου Νάτση, εκτός από  θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο, βύθισε στο πένθος, συγγενείς, φίλους και τη σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου. Σχεδόν δύο μήνες μετά τον θάνατό του,  η αγαπημένη του, είναι ακόμη συντετριμμένη και αδυνατεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Λίγες ώρες πριν, η Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ φωτογραφιών με την ίδια και τον άτυχο ηθοποιό και συνόδευσε την ανάρτησή της με κάποιους στίχους από το «Μονόγραμμα» του Οδυσσέα Ελύτη.

«Θα πενθώ πάντα – μ’ ακούς; – για σένα, μόνος, στον Παράδεισο. Ι. Θα γυρίσει αλλού τις χαρακιές / Της παλάμης, η Μοίρα, σαν κλειδούχος / Μια στιγμή θα συγκατατεθεί ο Καιρός / Πώς αλλιώς, αφού αγαπιούνται οι άνθρωποι / Θα παραστήσει ο ουρανός τα σωθικά μας / Και θα χτυπήσει τον κόσμο η αθωότητα / Με το δριμύ του μαύρου του θανάτου. ΙΙ. Πενθώ τον ήλιο και πενθώ τα χρόνια που έρχονται / Χωρίς εμάς και τραγουδώ τ’ άλλα που πέρασαν / Εάν είναι αλήθεια», έγραψε στη λεζάντα.