Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Αγρίνιο, όπου ένας 17χρονος μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα και τον θώρακα έναν 29χρονο και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο, φεύγοντας με μοτοσικλέτα.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε από 17χρονο στο Αγρίνιο.

Το αιματηρό επεισόδιο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου, λόγω προσωπικών διαφορών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος». Ο τραυματίας κατάφερε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο του, όπου και βρέθηκε ημιλιπόθυμος από περιοίκους, που ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο 29χεονος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και λόγο της κατάστασης του μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύεται, ενώ ο 17χρονος λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε και συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αφορμή για το αιματηρό περιστατικό ήταν τα μάτια μιας γυναίκας. Πρόκειται για νεαρή πρώην σύντροφο του θύματος, που πλέον διατηρεί σχέση με τον ανήλικο δράστη. Ο 29χρονος και ο 17χρονος συναντήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, με τον πρώτο να φέρεται να ζητά τον λόγο στον 17χρονο για τον δεσμό του με την κοπέλα, με εκείνον χωρίς δισταγμό να τραβά μαχαίρι και να τον τραυματίζει σοβαρά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.