Στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας Γιάννης Κεχρής.

Με δεδομένη την προτεραιότητα που δίνει ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης και η Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην προάσπιση της δημόσιας υγείας των συνανθρώπων μας, τα εξειδικευμένα κλιμάκια Ιατρών και Νοσηλευτών του Κέντρου Επιχειρήσεων της Περιφέρειας Αττικής και του ΙΣΑ διενήργησαν σήμερα rapid tests στο προσωπικό και στα καταρτιζόμενα παιδιά του Σικιαρίδειου Ιδρύματος.

Τη δράση συντόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αττικής Γιάννης Κεχρής σε συνεννόηση με την Πρόεδρο του ΔΣ του Ιδρύματος Κορίνα Λιούτα.

Ο κ Κεχρής δήλωσε μεταξύ άλλων: « Με την Πρόεδρο Κορίνα Λιούτα στο τιμόνι της Διοίκησης, το Σικιαρίδειο Ίδρυμα έχει περάσει σε μια νέα εποχή εξωστρέφειας και δημιουργικότητας, αφήνοντας πίσω του σιγά σιγά προβλήματα και παθογένειες του παρελθόντος.
Η άοκνη και συνεχής προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου που εργάζεται καθημερινά με ζήλο και αυταπάρνηση, έχει συμβάλλει καθοριστικά στην εξυγίανση και αναβάθμιση της λειτουργίας του Ιδρύματος, που αποτελεί στις μέρες μας ένα ζωντανό κύτταρο και παράθυρο ελπίδας, τόσο για τα παιδιά με νοητική υστέρηση, όσο και για τις οικογένειές τους.
Ο Περιφερειάρχης Αττικής και η Διοίκηση της Περιφέρειας θα συνεχίσουμε να είμαστε ενεργά παρόντες και θα συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στο σπουδαίο κοινωνικό και εκπαιδευτικό έργο που επιτελεί το Σικιαρίδειο Ίδρυμα, στο πλαίσιο της ισότιμης εκπαίδευσης και των ίσων ευκαιριών για όλους.»