Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στη φιλία του με τη Μάρω Κοντού, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, αλλά και στα παιδικά του χρόνια.

Ο διάσημος ηθοποιός αρχικά μίλησε για τους γονείς του: «Δεν έζησα με τον πατέρα μου πολύ, έζησα όλα τα χρόνια με τη μητέρα μου. Οι γονείς μου δεν είχαν παντρευτεί, η μητέρα μου ήθελε να με κρατήσει εκείνη κι έμεινα μαζί της. Παντρεύτηκαν μεγάλοι οι δικοί μου, η μητέρα μου το είχε σαν αμαρτία, έλεγε ότι ήθελε το παιδί της να είναι νόμιμο», είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε πως όταν οι δικοί του ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, ήταν ήδη 60 ετών.

«Εγώ τότε, είχα βγει ήδη στο θέατρο. Ήταν 60 χρονών περίπου οι γονείς μου. Τους είπα: “Πηγαίνετε εσείς παιδιά, εγώ αν έρθω, θα βάλω τα γέλια”», δήλωσε.

Όσον αφορά τις φιλίες του με άλλες σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και τη Μάρω Κοντού. Ειδικότερα, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη εξήγησε πως δεν έκανε ποτέ παρέα, όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα.

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη περάσαμε καλά, όσο συνεργαστήκαμε. Δεν κάναμε παρέα. Συνήθως, δεν έκανα παρέες. Με τους ηθοποιούς είμαστε περισσότερο γνωστοί. Τελείωνε η σεζόν, χανόντουσαν εκείνοι, πήγαιναν σε άλλες δουλειές. Δεν ξέρω τι είναι αυτά τα κατάλοιπα που λένε ότι έχω επιστήθιους φίλους. Ίσως, ήμουν μοναχικό παιδί από τότε», ανέφερε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Είχαμε τη δυστυχία της κατοχής και της μετέπειτα κατάστασης που ήταν τραγική με τον εμφύλιο. Με όλο αυτόν τον πόνο, λίγο μαζεύτηκα».

Τέλος, αναφορά έκανε και στην φιλία του με τη Μάρω Κοντού: «Είμαστε φίλοι με τη Μάρω. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά μιλάμε στο τηλέφωνο».