Στα δικαστήρια της πρωήν σχόλης Ευελπίδων μεταφέρθηκε το πρωί της Πέμπτης  η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Η μεταφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου έγινε κάτω υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, με την κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης να κατεβαίνει από το περιπολικό φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και αλεξίσφαιρο. Η μεταφορά της έγινε με τουλάχιστον 5 αστυνομικά οχήματα, ενώ στο σημείο ήταν και διμοιρία των ΜΑΤ.

Μετά από εξονυχιστική έρευνα οι αρχές κατάφεραν να δέσουν την υπόθεση και να οδηγήσουν την Ρούλα Πισπιρίγκου σιδηροδέσμια ενώπιον των αρχών.

Αυτή την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε αργά χθες το απόγευμα. Στη συνέχεια οι αστυνομικοί θα τη μεταφέρουν στο κτήριο των ανακριτικών γραφείων και θα την οδηγήσουν στην ανακρίτρια, από την οποία πιθανότατα θα ζητήσει προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Να σημειωθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν έχει πλέον δικηγόρο, αφού ο Απόστολος Λύτρας που την εκπροσωπούσε παραιτήθηκε.

Ο διάλογος της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον Απόστολο Λύτρα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Λύτρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζι της. Στη συνομιλία τους εκείνη φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είναι η δολοφόνος του παιδιού της. «Μα βρέθηκε δηλητήριο στο αίμα της κόρης σου. Ποιος ήθελε να της κάνει κακό; Ο γιατρός; Οι νοσηλευτές;». Εκείνη φέρεται να μην απάντησε, ενώ ο ποινικολόγος της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την υπόθεση.