Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, σε μία υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η 33χρονη μητέρα, της οποίας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, οδηγήθηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, με καπέλο και αλεξίσφαιρο, ενώ το στοιχείο που ξεκλείδωσε την υπόθεση ήταν η ανίχνευση της ουσίας κεταμίνη στον οργανισμό του μικρού κοριτσιού, ενώ στο κάδρο των ερευνών μπαίνουν άλλα δύο άτομα.

Απο τις καταθέσεις και το υλικό που έχει συλλέξει η αστυνομία το κρίσιμο 20λεπτο που έδρασε η συγκεκριμένη ουσία φέρεται ότι στο δωμάτιο ήταν η 33χρονη με το κοριτσάκι ενώ στο πλαίσιο της έρευνας θα ανοίξουν και πάλι οι φάκελοι των θανάτων των άλλων δυο παιδιών.

Επίσης θα γίνει και άρση του απορρήτου των επικοινωνιών αλλά και έρευνα στις επικοινωνίες που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η 33χρονη.

«Από το σύνολο του συγκεντρωθέντος προανακριτικού υλικού προκύπτει ότι ο θάνατος της Δασκαλάκη Γεωργίας επήλθε συνεπεία χορήγησης θανατηφόρου ποσότητας κεταμίνης, μέσα σε 20 λεπτά το πολύ, από τη στιγμή της χορήγησης και κατά το χρονικό αυτό διάστημα μαζί με τη Γεωργία ήταν μόνο η μητέρα της Πισπιρίγκου, Σωτηρία.

Η τελευταία φορά που κάποιος από τους γιατρούς ή το νοσηλευτικό προσωπικό επισκέφτηκε το θάλαμο της ανήλικης ήταν περίπου μια ώρα πριν την εκδήλωση του επεισοδίου που οδήγησε στο θάνατο του παιδιού.

Από την εξέταση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, καθώς και από τον ιατρικό φάκελο του θύματος προκύπτει ότι δεν χορηγήθηκε σε καμία ποσότητα κεταμίνη».

Αυτά αναφέρει, μεταξύ άλλων, το διαβιβαστικό της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα σχετικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.