Μιλώνταας το μεσημέρι της Παρασκευής (1/4) στην εκπομπήτης “Αλήθειες με τη Ζήνα” η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατήγγειλαν ότι κατά την σύλληψη της 33χρονης οι αστυνομικοί στη ΓΑΔΑ την χτύπησαν στο πρόσωπο και τα πλευρά προκειμένου να παραδεχτεί ότι εκείνη έβαλε την κεταμίνη στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με τις 2 γυναίκες, οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στην ΓΑΔΑ και πριν οδηγηθεί, χθές, Πέμπτη στον ανακριτή, μετά το διάλογο που είχε με τις αστυνομικές αρχές, αστυνομικοί περνούσαν δίπλα της και με άσχημα λόγια της λέγανε να ομολογήσει και την χτυπούσαν. Οι δυο γυναίκες υποστηρίζουν οτι η παρουσία της Ρούλας στον ανακριτή έγινε με εμγανεί τα χτυπήματα και ότι εκείνη δεν ειπε λέξη για το γεγονός.

Όταν οι δημοσιογράφοι της είπαν ότι απο τα πλάνα που εχουν καταγραφεί κατά την άφιξη της στην εισαγγελία δεν φαίνεται κάτι εκεινες αποκρίθηκαν ότι φορούσε κουκούλα μάσκα και μπουφάν και έκρυβε τον πόνο.

Όπως στη συνέχεια τόνισαν οι δύο γυναίκες, η Ρούλα δεν έχει καταγγείλει κάτι στις αρχές αλλά ούτε στον ανακριτή γιατί φοβάται!

Ωστόσο οπως είπε ο γνωστός ποινικολόγος, Σπύρος Δημητριού, θα μπορούσαν οι δυο γυναίκες να απευθυνθούν στον εισαγγελέα και εν συνεχεία να γίνει έρευνα και ιατροδικαστική εξέταση.

Μένει τώρα να επιβεβαιωθεί, εαν όντως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει δεχθεί επίθεση απο αστυνομικούς και αν ναι αν ειναι στο βαθμό που η οικογένεια της υποστηρίζει.