Συνεχίστηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη με κατηγορούμενο τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την εξέταση της πρώτης γυναίκας που κατήγγειλε για βιασμό και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση, τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Η κατάθεση της μάρτυρας αλλά και η εξέτασή της από το δικαστήριο και τους συνηγόρους, γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, όπως ομόφωνα αποφάσισε η έδρα. Μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής διαδικασίας, η δίκη θα συνεχιστεί στις 14 Απριλίου με την υποβολή ερωτήσεων στην μάρτυρα από την υπεράσπιση του κατηγορούμενου.

Μετά το πέρας της σημερινής συνεδρίασης του δικαστηρίου, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε: «Είναι δυστύχημα που δεν παρευρίσκονται δημοσιογράφοι στο ακροατήριο για να καταγραφεί η σημερινή διαδικασία. Οι κατηγορίες σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη καταρρέουν».

Η Κική Μπαρκιτζίδου, η οποία εκπροσωπεί επίσης τον Πέτρο Φιλιππίδη ανέφερε: «Θα ήθελα ως δικηγόρος και ως νομικός οι πόρτες να μην είναι κλειστές για να ακούσετε όσα ακούσαμε και εμείς. Θα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον»