Το σημερινό Προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Πρωθυπουργού Kυριάκου Μητσοτάκη, αποτέλεσε μία ξεχωριστή στιγμή για εμένα, γιατί με την πόλη αυτή έχω συνδέσει τα ομορφότερα χρόνια της ζωής μου, ανέφερε ο Γιώργος Καραγιάννης

Εδώ μεγάλωσα, εδώ έκανα τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα. Ανάμεσα στους συνέδρους βρίσκονταν πάρα πολλά γνωστά μου πρόσωπα. Άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι κοινές αναμνήσεις και κοινούς αγώνες. Αγώνες για τις ιδέες μας, τη Θεσσαλονίκη και την Μακεδονία. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω δημόσια τον Πρωθυπουργό που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω και με μία άλλη ιδιότητα αυτή του μέλους της κυβέρνησης.

Ανάμεσα στους συνέδρους βρίσκονταν και άλλοι πολλοί άνθρωποι της γενιάς μου, γεγονός που μου δίνει αφορμή να επισημάνω την ανάγκη και άλλοι νέοι άνθρωποι να πάρουν την δική τους ευκαιρία και να συμβάλλουν στη μεγάλη μεταρρυθμιστική προσπάθεια που κάνει η κυβέρνησή μας.

Στο Προσυνέδριο είχαμε την ευκαιρία με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή να αναλύσουμε το μεγάλο πλάνο έργων που θα κάνουν την πόλη πρωταγωνίστρια της νέας εποχής. Η κυβέρνησή μας υλοποιεί εμβληματικά και ουσιαστικά έργα πάνω από τα 5 δις ευρώ στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα αντιστρέφοντας την εικόνα προηγούμενων ετών.

Έργα που ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας, που φέρνουν την ανάπτυξη στην πόλη και ευρύτερη περιοχή. Έργα που δεν έχουν χρώμα και γίνονται για τους πολίτες και για τις επόμενες γενιές.