Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε με την 33χρονη κατηγορούμενη στην ΓΑΔΑ ανέφερε πως η ίδια αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Ο κ.Παπαδόπουλος, αποχορώντας από τη ΓΑΔΑ ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου «αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία. Παραπονείται ότι παλεύει μόνη της όλο αυτό το χρονικό διάστημα για να αποδείξει τι συνέβη και οδήγησε σε αυτό το τραγικό αποτέλεσμα. Προβάλει κάποιες αιτιάσεις τις οποίες θα ερευνήσουμε μέχρι τη Δευτέρα που είναι η απολογία. Είναι μία διαδικασία που είναι χρονοβόρα. Θα ακολουθήσουν αποκαλύψεις. Εχει μακρύ δρόμο ακόμη η υπόθεση. Ερευνούμε κάποια πράγματα, κάποιες ενστάσεις και απορίες που διατύπωσε και η ίδια.
Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε κάτι σε αυτό το στάδιο, πριν τα επιβεβαιώσουμε. Είναι κάποιες σκέψεις της υπό έρευνα και σύντομα θα έχουμε εξελίξεις».

Τι είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη
Ο δικηγόρος της 33χρονος αναφερόμενος στην κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στην 9χρονη Τζωρτζίνα ανέφερε «Την ρώτησα για την κεταμίνη. Είπε πως δεν την γνωρίζει την ουσία και πρόσθεσε ότι υπάρχουν κάποια ζητήματα με τις τοξικολογικές εξετάσεις γιατί υπάρχουν κάποιες ουσίες που έχουν χορηγηθεί μετά το περιστατικό μετά το επεισόδιο που είχε το θύμα, το μικρό κοριτσάκι και ενδεχομένως σχετίζονται με την ουσία, την κεταμίνη, η οποία φέρεται και από ότι φαίνεται βρέθηκε από την ιατροδικαστική. Αυτούσια η κεταμίνη δεν ήταν στη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε το κορίτσι, αλλά ως συστατικό άλλης ουσίας είναι κάτι που θα το δούμε».

Σχετικά με τα περιστατικά κρίσεων που είχε η Τζωρτζίνα και η 33χρονη φερόταν πως ‘ήταν μόνη μαζί της ο κ.Παπαδόπουλος είπε «υπάρχουν περιστατικά που έχουν συμβεί στο παιδί σε μέρες που δεν ήταν η μητέρα μπροστά. Αυτό δεν το λέει η ίδια, αλλά προκύπτει μέσα από τη δικογραφία και ήταν από τα πρώτα πράγματα που μου έκανε εντύπωση».

Αναφορικά με τις κάμερες στο νοσοκομείο Παίδων είπε πως ήταν μία κοινωνική συζήτηση που έγινε στο όρθιο και αφορούσε άλλο ζήτημα. Την πιθανότητα ανίχνευσης και αποκάλυψης κρουσμάτων κλοπών για τα οποία γινόταν συζητήσεις εκείνη την περίοδο.

Για το ότι ήθελε να χορηγεί μόνη της τα φάρμακα, είναι μία πληροφορία που δεν προκύπτει από τα έγγραφα ότι συστήθηκε ως νοσηλεύτρια, πρόσθεσε ο κ.Παπαδοπουλος.