Με πολλές αντιφάσεις ξεκινά αυτή η εβδομάδα, όπου η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα έως τις 12 Απριλίου, θα έχει μία έντονη παρουσία, σε όλα τα ζώδια. Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή αστρολογικά, που θεωρώ ότι βάζει μία «Θεϊκή» παρέμβαση, στις δυσκολίες που περνά η ανθρωπότητα. Η Αφροδίτη επίσης, θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε και πολλαπλασιάζονται οι συναισθηματικές υπερβολές, ενώ από την άλλη είναι η χρονική στιγμή που θα υπάρξουν έντονες υλικές ανακατατάξεις, που απορρέουν από τις καταστάσεις που συμβαίνουν παγκόσμια. Ο Κρόνος με τον Άρη, σχηματίζουν σύνοδο, μία έντονη όψη που δείχνει, ότι ο δρόμος της φωτιάς δεν τελειώνει ακόμη, μιλώ για τον πρόσφατο πόλεμο, ενώ η πανδημία φαίνεται να μας αποχαιρετά, με μικρές εξάρσεις, τους επόμενους μήνες.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα, έχετε την τύχη να ανοίξουν μέσα σας, κάποια μονοπάτια, που θα σας οδηγήσουν σε λύσεις χρόνιων προβλημάτων και προβληματισμών σας. Θα δείτε μία μεταστροφή καταστάσεων, που θα τις οδηγεί η δικαιοσύνη και η ηθική πλευρά, οπότε και θα νιώσετε μία ανώτερη δύναμη να ορίζει τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά έντονη για σας. Η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη, θα σας δημιουργήσει έντονες αντιπαραθέσεις και προβλήματα, τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στην κοινωνική σας εικόνα, που θα υποστεί μία ρωγμή. Γενικότερα θα νιώσετε ότι ακόμη και οι καλές σας στιγμές, στοιχειώνονται από κάποιες καταστάσεις, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η δύσκολη όψη του Κρόνου με τον Άρη, μπορεί να φανεί σε σας πολύ ευεργετική, εφόσον βλέπει το δικό σας ζώδιο, αρκετά θετικά. Έτσι, ταξίδια, σπουδές, σεμινάρια, διδασκαλία, νομικές υποθέσεις, θα έχουν καλή έκβαση, γιατί θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την χρυσή τομή, όπου και θα σας ανταμείψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι θετικές επιδράσεις είναι περισσότερες αυτή την εβδομάδα, από τις αρνητικές. Έτσι ακόμη και να νιώθετε αδικημένοι και ανικανοποίητοι με κάποιες καταστάσεις, θα υπάρχουν εξισορροπητικοί παράγοντες, που θα σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα, μέσα από την προσωπική σας προσπάθεια, αλλά και την βοήθεια των άλλων.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία αρκετά απαιτητική και σκληρή κάποιες φορές, συμπεριφορά των άλλων προς εσάς. Ιδίως οι γεννημένοι το δεκαπενταύγουστο, θα έχουν μία πολύ εχθρική συμπεριφορά από καταστάσεις και πρόσωπα. Από την άλλη, φροντίστε κάποια οικονομική υπόθεση, που από ότι φαίνεται ήρθε η στιγμή να την κλείσετε, με καλές προοπτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, τα νέα για σας είναι πάρα πολύ καλά, όπου η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, απέναντι από το ζώδιο σας, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις να ζήσετε μία επιτυχημένη κατάσταση, σε προσωπικό επίπεδο. Η είσοδος επίσης της Αφροδίτης στους Ιχθύες, κάνει ακόμη πιο έντονη την προστασία, σε ότι αφορά τις πολύ προσωπικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς η σύνοδος του Κρόνου με τον Άρη, θα σας δημιουργήσει μία ένταση, που μπορεί να αφορά θέματα με τα παιδιά σας, αν είστε γονείς, αλλά όλο αυτό στο τέλος, να σας βγει σε καλό. Επίσης η πολυαστρία στο έκτο ηλιακό σας σπίτι, με Δία – Ποσειδώνα, αλλά και την Αφροδίτη, θα σας δημιουργήσει μία χαλαρή διάθεση, που μπορεί να παρασυρθείτε από πολυφαγία και κακή χρήση του καθημερινού σας προγράμματος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Επηρεάζονται αυτή την εβδομάδα, οικογενειακά ζητήματα, αλλά και θέματα που αφορούν κάποιο ακίνητο σας. Κάποια παραφωνία μπορεί να συμβεί σε κληρονομικές μοιρασιές και γενικότερα σε καταστάσεις που οριοθετούνται μέσα από νομική οδό. Τα καλά νέα έρχονται από την προσωπική σας ζωή, όπου θα νιώσετε έτοιμοι για κάθε ευχάριστο γεγονός.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει να σας δώσει τα καλύτερα, οπότε και να είστε έτοιμοι και ανοικτοί σε κάθε νέα πρόκληση. Καλές συζητήσεις και ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, θα δώσουν το στίγμα τους, αυτές τις μέρες. Πολύ πιθανόν να έχετε ευνοϊκές εξελίξεις, σε κάποιο ακίνητο σας, ή να ομορφύνετε τον χώρο που διαμένετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά πολύπλοκη για σας, εφόσον η σύνοδος Κρόνου – Άρη, δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού στα οικονομικά σας. Επίσης η πολυαστρία στο τρίτο ηλιακό σας σπίτι, θέλει να σας βοηθήσει στον τρόπο που σκέφτεστε, ή που βλέπετε κάποιες καταστάσεις, αλλά και να κάνει πιο γλυκιά, την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρόνος και Άρης σε σύνοδο στο δικό σας ζώδιο, θα σας βάλουν σε μία περίοδο αναγκαστικής απόσυρσης, λόγο προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Είναι μία πολύπλοκη στιγμή, όπου χρειάζεται να πάρετε δίκαιες αποφάσεις, που ίσως δεν το είχατε πράξει πιο παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η εβδομάδα αυτή έχει πλούσια και διφορούμενα γεγονότα, όπου τα δύσκολα βρίσκονται, σε παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα έρθουν στην επιφάνεια, προβληματισμοί από το παρελθόν. Ο Δίας βέβαια σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στο δικό σας ζώδιο, σας δίνει Θεϊκή φροντίδα, ενώ η Αφροδίτη από τις 5 Απριλίου, θα περάσει και εκείνη στο δικό σας ζώδιο, γλυκαίνοντας την καθημερινότητα σας και κάνοντας την συναισθηματική σας ζωή, πολύ ενδιαφέρουσα.