Την έδρα του στρατηγείου της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) στο Γουδί, τις εγκαταστάσεις του 700 Στρατιωτικού Εργοστασίου (700 ΣΕ) και του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων (ΧΗΕΔ) στον Πειραιά επισκέφθηκε, σήμερα, Δευτέρα 4 Απριλίου, ο υφυπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο των επισκέψεων, ο Ν. Χαρδαλιάς ενημερώθηκε από τους διοικητές, αντιστράτηγο Γεώργιο Κωστίδη (ΑΣΔΥΣ), συνταγματάρχη Πέτρο Περιμένη (700 ΣΕ) και συνταγματάρχη Δημοσθένη Χαδαλάνη (ΧΗΕΔ), για την οργάνωση, την αποστολή, το έργο και τις τρέχουσες δραστηριότητες τους.

Επίσης, είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στους χώρους, τα παραγωγικά τμήματα, τα εργαστήρια και συνομίλησε με στελέχη, πολιτικό προσωπικό και οπλίτες θητείας υψηλής εξειδίκευσης.

Ενημερώθηκε αναλυτικά για τις παραγωγικές δυνατότητες και τη γραμμή κατασκευής ειδών ιματισμού και υπόδησης του 700 ΣΕ, καθώς και τον εργαστηριακό εξοπλισμό του Χημείου Ενόπλων Δυνάμεων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Δεν παρέλειψε να συγχαρεί τις διοικήσεις, τα στελέχη και το πολιτικό προσωπικό για τον υψηλό επαγγελματισμό και την άρτια εξειδικευμένη κατάρτισή τους και εξήρε το έργο και την προσφορά τους στην παραγωγικότητα και αποδοτικότητα των δύο εξαιρετικά σημαντικών δομών διοικητικής μέριμνας στη λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Κατά την επίσκεψη στην ΑΣΔΥΣ τον υφυπουργό Εθνικής ‘Αμυνας συνόδευσε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης. Στο 700 ΣΕ και το ΧΗΕΔ, τον υφυπουργό συνόδευσε ο διοικητής ΑΣΔΥΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Κωστίδης και ο διευθυντής της διεύθυνσης Υλικού Πολέμου ΓΕΣ υποστράτηγος Ιωάννης Μαυρογένης.