Στο φως της δημοσιότητας ήρθε μία νέα αποκάλυψη, που είναι πραγματικά σοκαριστική, και αφορά των θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα από την ίδια οικογένεια σε διάστημα δυόμιση ετών.

Το καινούργιο συγκλονιστικό στοιχείο αποκαλύφθηκε από την εκπομπή TLive  στον Alpha σε σχέση με την Τζωρτζίνα, η οποία φέρεται να είχε νοσηλευτεί και στο παρελθόν με με φαρμακευτική δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκμπομπής η 9χρονη Τζωρτζίνα είχε νοσηλευτεί ξανά δύο φορές το 2014 στο Καραμανδάνειο. Τη μία φορά με εκχυμώσεις και την άλλη με φαρμακευτική δηλητηρίαση. Η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού ανέφερε: «Υπήρχε αυτή η τακτική από τη μητέρα να αναφέρει διάφορα συμπτώματα κι αυτή είχε ξεκινήσει πριν τη γνωστή εισαγωγή. Δόθηκε εντολή στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο να διερευνηθούν τυχόν εισαγωγές της Τζωρτζίνας στο παρελθόν. Ιατρικές πηγές αναφέρουν ότι έχουν γίνει άλλες δύο εισαγωγές, η μία το 2014 κι η μία το 2015… Οι γονείς είχαν πει πως κάποια στιγμή η Τζωρτζίνα κατάπιε γόπα από ένα τασάκι και για αυτόν το λόγο την είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο».

Η μητέρα των κοριτσιών, Ρούλα Πισπιρίγκου, έχει ήδη προφυλακιστεί για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη και η κατηγορία για την 33χρονη είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ταυτόχρονα στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης έχουν μπει και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας και ενώ ο σύζυγος, Μάνος Δασκαλάκης, έκανε παράσταση πολιτικής αγωγής σήμερα και υποστηρίζει την κατηγορία κατά της γυναίκας του.