Η Ελένη Πετρουλάκη φαίνεται πως έχει μπει ήδη σε καλοκαιρινούς ρυθμούς. Η γυμνάστρια ανήρτησε στο Instagram φωτογραφία με μαγιό και έδειξε το καλοδιατηρημένο κορμί της. Στο κείμενο που συνοδεύει την εντυπωσιακή φωτογραφία παροτρύνει τον κόσμο να αγαπήσει το σώμα του και με μεθοδικές κινήσεις να φτιάξει το κορμί που ονειρεύεται, λίγους μήνες πριν την έλευση του καλοκαιριού.

Όλοι μας αισθανόμαστε πλέον έτοιμοι να αποχαιρετήσουμε τον χειμώνα !
(και πολύ κράτησε εδώ που τα λέμε )
Τα spring vibes είναι εδώ και η αλήθεια είναι, πως ο ήλιος μας γεμίζει με θετικές σκέψεις από τώρα!
Μήπως λοιπόν, ήρθε η ώρα για το next step;
Μήπως ήρθε η ώρα να βάλουμε στόχο και να ξεκινήσουμε να προετοιμαζόμαστε ακόμη κι αν είναι λίγο νωρίς;
Πλησιάζοντας προς την αγαπημένη μου και πιστεύω πολλών περίοδο του χρόνου το καλοκαίρι όλοι μας θα πρεπει να φροντίσουμε λίγο περισσότερο τη διατροφή μας, να εντάξουμε ένα πρόγραμμα άσκησης στην καθημερινότητα μας και να προσπαθούμε να ακολουθούμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!
Αν θέλετε κι εσείς να φορέσετε το μαγιό σας θα πρέπει να ξέρετε ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, καθώς με μεθοδικές κινήσεις, θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα !
Θέλω να ξεκαθαριστεί πως δεν υπάρχουν ιδανικές αναλογίες. Δεν υπάρχει το ένα και μοναδικό κορμί, καθώς η κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή ( και αυτή είναι η ομορφιά της ) & έχει διαφορετικές ανάγκες. Συνεπώς, δε χρειάζεται να σας πιάνει πανικός κι υστερία ( αρκετά όσα συμβαίνουν γύρω μας ) απλά να αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτό μας και να τον φροντίσουμε λίγο περισσότερο τώρα», έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Πετρουλάκη.

Eleni_Petroulaki