Έφτασε η μεγάλη ώρα της δίκης για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αύριο το πρωί αναμένεται να καθίσει στο εδώλιο.
Ξεκινά αύριο Παρασκευή η δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για να δικαστεί για τον φόνο της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν Κράουτς και για τη δολοφονία του σκυλιού τους, Ρόξι, ενώ αρχικά είχε κατηγορηθεί για κακοποίηση ζώου.

Να υπενθυμίσουμε ότι αφού έπνιξε την Καρολάιν τον περασμένο Μάη, ενώ εκείνη κοιμόταν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος κρέμασε τη Ρόξι από το κάγκελο της εσωτερικής σκάλας του σπιτιού τους, προσπαθώντας να κάνει την ιστορία που είπε στους αστυνομικούς περί ληστείας, πιο πιστευτή.

Η σορός της Καρολάιν βρέθηκε από τους αστυνομικούς ξαπλωμένη στο κρεβάτι, δίπλα στο 11 μηνών βρέφος της οικογένειας, τη μικρή Λυδία, ενώ το σκυλί που κρεμόταν στην σκάλα ήταν το πρώτο που είδαν οι Αρχές όταν μπήκαν στο σπίτι.

Ο Μπάμπης είχε δεθεί πρόχειρα μόνος του με ταινία και είχε τηλεφωνήσει στην άμεσο δράση ότι στο σπίτι του δήθεν είχαν μπει ληστές που τον έδεσαν και σκότωσαν τη γυναίκα του.

Ο πιλότος παραδέχτηκε την ενοχή του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, αλλά ισχυρίστηκε ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους, όταν η Καρολάιν τον απείλησε ότι θα τον χωρίσει.