Μία από της πιο σημαντικές εβδομάδες όλης της χρονιάς, με πολλές πλανητικές εξελίξεις, που ανατρέπουν και καθηλώνουν την σκέψη μας και μας προκαλεί ένα σοκ, με εκείνα που θα συναντήσουμε τους επόμενους μήνες. Με γρήγορη αναφορά, στο τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα, θα βάλω σε πρώτο πλάνο την σύνοδο Δία – Ποσειδώνα, μία πολύ βοηθητική όψη, όπου θα είναι παρούσα, η Θεϊκή προστασία. Με το πέρασμα του χρόνου, θα κατανοήσουμε, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο, την σημασία αυτής της περιόδου, όταν θα ξανασκεφτούμε αυτό που συμβαίνει στις ζωές μας, με μία πιο πνευματική υπόσταση. Άλλο ένα σημαντικό γεγονός, αυτή την εβδομάδα, είναι η Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού – Κριού, στις 16 Απριλίου, όπου η κάθε σχέση, συνεργασία, γάμος και σημαντική επαφή μας, θα αντέξει, όταν υπάρχει ήθος και δικαιοσύνη, αυτογνωσία και ανάληψη ευθύνης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για σας, εφόσον θα έχετε την Πανσέληνο στο δικό σας άξονα, οπότε και θα υπάρξει έντονο το στοιχείο των σχέσεων σας. Εδώ θα επισημάνω ότι, το σύμπαν ενεργεί πολύ σοφά και κάθε κουρελιασμένη, ή ανυπόστατη σχέση, θα κριθεί πολύ αυστηρά και με απόλυτη δικαιοσύνη.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματική πίεση θα νιώσετε αυτή την εβδομάδα, αλλά θα προσπαθήσετε να [αποδράσετε] από την καθημερινότητα, που έχει αποδειχθεί πολύ κουραστική για σας. Είστε σε μία πολύ σημαντική στιγμή, όπου όλα γύρω σας μιλούν, για κάποια συναισθηματική πρόκληση, είτε υπάρχει στην πραγματικότητα, είτε βρίσκεται μόνο, στο μυαλό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι από τις πιο σημαντικές εβδομάδες τις χρονιάς, όπου θα υπάρξουν πολύ βοηθητικοί παράγοντες, που θα σας φτάσουν σε υψηλούς στόχους, είτε προσωπικούς, είτε επαγγελματικούς. Όλα συντελούν στο να κάνετε καλές επιλογές και να έρθετε πιο κοντά σε στόχους, που θα αντέξουν στο χρόνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσοχή σας θα είναι στραμμένη, στις σχέσεις σας, αλλά και τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η επιρροή της Πανσελήνου, προς το δικό σας ζώδιο, θα είναι πολύ έντονες, όταν μάλιστα έχουν να κάνουν με συμπεριφορές, δικές σας, αλλά και των άλλων. Σαν αποτέλεσμα θα ακυρώσετε, την ηρεμία που πραγματικά επιθυμείτε και θα γίνετε τιμωρός του εαυτού σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σας, εφόσον πολλά θέματα, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε [κίνηση], όταν μάλιστα είχαν σκαλώσει για κάποιους λόγους, που δεν έγιναν εξ υπαιτιότητας σας. Η Πανσέληνος στις 16/4, θα φροντίσει να κάνετε επανεξέταση κάποιων πραγμάτων, όπου αν κινηθείτε με ήθος και αλήθεια, δεν θα έχετε τον τιμωρό Κρόνο, να σας δικάσει πολύ σκληρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, η εξαιρετικά πνευματική και δημιουργική όψη του Δία με τον Ποσειδώνα, στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο με το δικό σας, σας δίνει όλα τα στοιχεία μιας υπέρβασης σε θέματα γνώσης, σοφίας και καλλιτεχνικής έκφρασης. Είναι η στιγμή που οι άλλοι θα σας υποστηρίξουν, θα νιώσουν ταύτιση με εσάς και τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο, γίνεστε οι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας, όπου θα αναμετρηθείτε, με τους σημαντικούς άλλους της ζωής σας. Με την διευκολυμένη αντίθεση του Κρόνου σε αυτή την Πανσέληνο, αλλά και τον Πλούτωνα να συμμετέχει ενεργά και καταλυτικά, το αποτέλεσμα θα είναι έντονα δίκαιο, σε ότι αφορά εσάς και τις σχέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά διφορούμενη αυτή η περίοδος για σας, όπου από την μία, η Πανσέληνος θα φωτίσει σκοτεινές πτυχές της ζωής σας, με ότι σημαίνει αυτό, ενώ από την άλλη η σύνοδος Δία – Ποσειδώνα, θα σας δώσει μία φροντίδα σε θέματα, παιδιών, δημιουργικών σας ταλέντων, συναισθημάτων και σοβαρών δεσμεύσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος είναι μία ένδειξη ότι, έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε τους στόχους που έχετε θέσει, αν βέβαια τους έχετε σχεδιάσει με δίκαιο τρόπο. Από την άλλη τα οικονομικά σας θα έχουν μία πτωτική τάση, που μάλλον δεν είχατε προγραμματίσει και αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να φροντίσετε άμεσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χρειάζεται πολύ προσοχή αυτή η Πανσέληνος και ο λόγος είναι ότι με τις εγωιστικές τάσεις που έχετε, δεν θα βοηθηθείτε ώστε να γίνουν οι σχέσεις σας πιο υγιείς. Ο Πλούτωνας που συμμετέχει σε αυτό το φεγγάρι, θα αναλάβει να καθαρίσει την σκέψη και την καρδιά σας από λάθος προορισμούς, ενώ αν έχετε φερθεί στους άλλους με αδικία θα αποδοθούν τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η Πανσέληνος θα δημιουργήσει μία έντονη επιθυμία για να επικοινωνήσετε, να ξεκαθαρίσετε τους προβληματισμούς σας, με πρόσωπα από το περιβάλλον σας. Πολύ πιθανόν να νιώσετε έναν κίνδυνο για μία κατάσταση, που θα χρειαστεί να την απομακρύνετε από την ζωή σας το συντομότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δύο κυρίαρχοι πλανήτες του ζωδίου σας, Ποσειδώνας και Δίας, βρίσκονται σε σύνοδο στο δικό σας ζώδιο, όπου δημιουργείται μια έντονη θετικότατη ενέργεια, που βοηθά την ζωή σας γενικότερα. Από την άλλη, η Πανσέληνος, δημιουργεί παρασκηνιακές καταστάσεις και μάλιστα, τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο αυτής της χρονικής στιγμής, τους έχετε προσφέρει, εκτός από τα συναισθήματα σας και την υλική σας βοήθεια.