Φτάσαμε στην Μεγάλη εβδομάδα, που μας φέρνει πιο κοντά στην κορύφωση του Θείου δράματος. Από την δική μου θέση, εύχομαι υγεία και χαρά σε κάθε οικογένεια, με καλύτερες συνθήκες για όλους σας, απαλλαγμένοι από προβλήματα και στενάχωρες καταστάσεις. Το Πάσχα να φέρει σε όλο τον κόσμο, υγεία, γαλήνη, ειρήνη, με αναφορά, στην μέγιστη δύναμη της προσευχής.

Αυτή η εβδομάδα, αν και δεν θα έχει ιδιαίτερα σημαντικά πλανητικά γεγονότα, γίνεται μία πολύ [σοφή] παύση, να αναγνωρίσουμε ο καθένας μας την θέση του και να προχωρήσουμε, μετά την Ανάσταση του Θεανθρώπου, σε ένα αρκετά ιδιαίτερα έντονο πλανητικό κλίμα, όπως ήταν μέχρι τώρα, ο μήνας.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, μετά τις 20 Απριλίου, αρχίζετε σταδιακά και ασχολείστε με οικονομικά θέματα, όπου θα έχουν μία διακύμανση κατά την διάρκεια του επόμενου μήνα. Κάτι που θέλω να επισημάνω είναι ότι, ήρθε η στιγμή να επαναπροσδιορίσετε τα πρόσωπα που βρίσκονται στην ζωή σας, όπου λόγο κακής σας κρίσης,  τα εκτιμήσατε  ή τα αδικήσατε, δημιουργώντας κακό προηγούμενο.

ΤΑΥΡΟΣ

Βρίσκεστε λίγο πριν την έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στο δικό σας ζώδιο στις 30/4. Θα μιλήσουμε εκτενέστερα για αυτό το γεγονός όμως, δεν παύει να σας επηρεάζει και να γίνεται μία μεγάλη αλλαγή στην ζωή σας, κυρίως για σας που έχετε γεννηθεί, 28 – 29 – 30 Απριλίου και 1 – 2 – 3 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Μεγάλη εβδομάδα, θα σας δημιουργήσει μία κακή ψυχολογία, ένα βάρος που ίσως να μη μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα. Γενικότερα η ένταση με τους άλλους, αλλά και με το επαγγελματικό σας περιβάλλον, θα σας δημιουργήσει μία δυσκολία στο να επικοινωνείτε με καλές προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την Μεγάλη εβδομάδα, θα υπάρξουν κάποια περίεργα γεγονότα, που αφορούν τα σχέδια σας, αλλά και γεγονότα που διαδραματίζονται στο φιλικό σας περιβάλλον. Κάποιες απογοητεύσεις από τους άλλους, θα σας προκαλέσουν εντάσεις και κακή ψυχολογία, που αν τις διαχειριστείτε σωστά, θα  τελειώσουν με ειρηνικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Ακούστε την εσωτερική σας φωνή, πριν σας πιάσει πανικός για θέματα και καταστάσεις που δεν αλλάζουν και παρουσιάζονται από το πουθενά. Επαγγελματικές υποθέσεις δεν σας αφήνουν να ξεκουραστείτε και να νιώσετε την εορταστική αυτή περίοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Απέναντι από το δικό σας ζώδιο, υπάρχει έντονη πολυαστρία, όπου σας δημιουργεί όλες τις προδιαγραφές μιας έντονης προσωπικής αναφοράς. Όπως και να είστε στην προσωπική σας ζωή, το ενδιαφέρον των άλλων, θα είναι έντονο και μάλιστα θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αρκετά προβληματιστεί με τις σχέσεις σας, όταν μάλιστα έχετε κάνει και αρκετά ξεκαθαρίσματα με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Βέβαια ο Κρόνος από τον Υδροχόο, πριμοδοτεί εσάς που βλέπετε την προσωπική σας ζωή με σοβαρότητα και σκέφτεστε δίκαια για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι αλλαγές και τα νέα πρόσωπα στην ζωή σας θα έχουν την τιμητική τους, ενώ η ύπαρξη του Ερμή στο δικό σας άξονα, τοποθετεί τις συζητήσεις και τα συμβόλαια, σαν μοναδική λύση, για να κατανοήσετε, τις προθέσεις των άλλων. Καλό είναι αυτές τις μέρες, να μην φτάσετε τα πράγματα στα άκρα, ακόμη και αν είστε εντελώς αντίθετοι με την γνώμη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα κρύβει κάποιες παγίδες, σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις και τα εργασιακά σας ζητούμενα. Είναι η στιγμή να απαλλαγείτε από κάποια πρόσωπα, που σας δημιουργούν ένα μόνιμο άγχος, με την συμπεριφορά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, κάτι καλό συμβαίνει για σας το επόμενο διάστημα, που έχει να κάνει με την συναισθηματική σας ζωή, τα παιδιά σας και τα δημιουργήματα σας. Από την άλλη θα έχετε μία μεγαλύτερη προσοχή στα οικονομικά σας, όπου για κάποιο λόγο έχετε χάσει τις ισορροπίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Μεγάλη εβδομάδα, σας κρούει το κώδωνα του κινδύνου, σε ότι αφορά τις σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον και όχι μόνο. Ίσως σας βγουν πολλά παράπονα και το εορταστικό Πασχαλινό τραπέζι, να μεταμορφωθεί σε δικαστική αίθουσα, με κατηγορίες και πικρές αλήθειες.

ΙΧΘΥΕΣ

Η πολυαστρία στο δικό σας ζώδιο, θα δημιουργεί ευκαιρίες, να γιορτάσετε με κάθε θετική εξέλιξη, κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βέβαια εδώ θα επισημάνω ότι, αν δεν βάλετε ένα φρένο στην έξαρση συναισθημάτων σας, μάλλον θα χαθεί το μέτρο και μαζί με αυτό και ο δρόμος προς την …ωριμότητα.