Σε κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου εξελίχθηκε η συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, με αφορμή την πρόσφατη άρση ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε καταθέσει εις βάρος του η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Αραπατζή.

Ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε στους «γαλάζιους» βουλευτές και στην κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του Κινήματος Αλλαγής που είχαν ψηφίσει υπέρ της άρσης ασυλίας του λέγοντας: «Πώς νιώθετε οι βουλευτές της ΝΔ αλλά και η κ. Γιαννακοπούλου, με την ψήφο σας υπέρ της άρσης της ασυλίας μου, όταν αποδείχτηκε ότι το 2019 η κ. Αραπατζή είχε καταδικαστεί από εργαζόμενο που δεν είχε πληρώσει;».

Και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης: «Ο Θεός μπορεί να συγχωρεί, εγώ ποτέ».

Για «ψευτομαγκιές» έκανε λόγο η Νάντια Γιαννακοπούλου λέγοντας, εκτός μικροφώνου, «άμα έχεις τα κότσια, έλα εδώ για να απαντήσεις».

Λίγο αργότερα πάντως και ενώ ο Παύλος Πολακης είχε φύγει από την αίθουσα η Νάντια Γιαννακοπούλου, παίρνοντας τον λόγο στην τοποθέτηση της, είπε πως «δυστυχώς ο κ. Πολάκης στα δύσκολα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια». Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ακόμα πως «δεν θα πέσω στο επίπεδό του, δεν πρόκειται να απαντήσω με τον ίδιο τρόπο. Θα περίμενα να μην έφευγε και θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει ενώπιόν μου για τα ψεύδη που έγραψε στα social media και τον προκαλώ να έρθει να απαντήσει».