Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια, στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη, διεξάγεται την Κυριακή (19:30) στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των play off της Super League.

Και οι 2 ομάδες θέλουν τη νίκη. Η ΑΕΚ βρίσκεται 2 βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που επικρατήσει στο ντέρμπι θα τον περάσει στη βαθμολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα play off. Ανέβηκε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και σε περίπτωση νίκης θα ξεφύγει 5 βαθμούς από την ΑΕΚ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Πάνω από 400 επιλογές για το αθηναϊκό ντέρμπι

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν περισσότερες από 400 στοιχηματικές επιλογές για να ποντάρουν στο αθηναϊκό ντέρμπι, μεταξύ άλλων, για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τον παίκτη που θα δεχτεί την πρώτη κάρτα, τον παίκτη που θα σκοράρει και θα κερδίσει η ομάδα του, τα πολλαπλά σκορ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 7η αγωνιστική των play off της Super League και την 6η αγωνιστική των play out.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ γκολ.