Διαψεύδει ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων φήμες που κυκλοφορούν για την υπόθεση της Πάτρας και σχετίζονται με τον θάνατο της Μαλένας.

«Έχει ακουστεί αρκετά αυτές τις ημέρες ότι υπάρχει μία υποτιθέμενη ανεύρεση κεταμίνης στο πρώτο παιδί. Αυτό, όπως έχει παρουσιαστεί, δεν μπορεί να ισχύει ως πληροφορία» δήλωσε στην ΕΡΤ.

Ο πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας ανέφερε ότι «οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να επηρεάσουμε την όλη διαδικασία». Η δήλωση αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς ο κ. Λέων διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο με τις συνεχείς αναφορές και στοιχεία στην περαιτέρω διερεύνηση των θανάτων των τριών κοριτσιών.

Και καλό είναι να μη βγαίνουν προς τα έξω πληροφορίες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σημείωσε. «Να θυμίσω ότι και στο πρώτο παιδί έγινε η ίδια διαδικασία, με τα ίδια μηχανήματα και με την ίδια μεθοδολογία που ανευρεθεί στη Τζωρτζίνα η κεταμίνη και δεν έδειξε κάτι».

Ο ίδιος δήλωσε πως ο χρόνος βοηθάει τους ιατροδικαστές για να φτάσουν σε ασφαλή συμπεράσματα λέγοντας ότι «είναι μια υπόθεση που θέλει πλήρη τεκμηρίωση», γι’ αυτό θα πρέπει να κάνουν λίγο υπομονή όλοι ακόμα όσον αφορά το τι προκάλεσε το θάνατο στα δύο πρώτα παιδιά της οικογένειας από την Πάτρα.