Απαράδεχτες καταστάσεις, άλλης εποχής, εξελίχθηκαν σε σχολείο στα Χανιά, με σοβαρές καταγγελίες που βαραίνουν δάσκαλο δημοτικού, να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκάλυψε μητέρα μιλώντας στο MEGA, με σημάδια στα χέρια και την πλάτη επέστρεψε σπίτι του ο 10χρονος γιός της.

«Πήγα να τον πιάσω και μου λέει ”α πονάω”. Τον ρώτησα τι έπαθε ”ε ο δάσκαλος” μου είπε. Τον έπιασε σφιχτά και τον σήκωσε στον αέρα από τα πλευρά», τα λόγια της μητέρα προκαλούν ανατριχίλα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε προηγηθεί το ξέσπασμα του νεαρού δασκάλου, σε μια συμμαθήτρια του αγοριού.

«Την πετάει στο θρανίο και την τσιμπάει και μετά πιάνει τον γιο μου από τα πλευρά και είναι γεμάτο μελανιές το παιδί» προσθέτει η μητέρα.

«Με το που το έμαθα εγώ αυτό ρώτησα τη μικρή αν όντως ισχύει και μου λέει ”ναι έχει ξαναγίνει κι άλλα μας έχει κάνει”. Δεν γνωρίζω για ποιον λόγο δεν το είπαν τα παιδιά ίσως επειδή φοβόντουσαν επειδή τα μάλωνε γιατί δεν ήταν φρόνιμα», αναφέρει ο πατέρας της 10χρονης.

Βάσει των καταγγελιών, ο δάσκαλος ήταν ιδιαίτερα οξύθυμος κι είχε μάλιστα προειδοποιήσει τους μαθητές για αυτήν τη συμπεριφορά του, ενώ οι φωνές του μέσα στην τάξη ακούγονταν συχνά από μακριά.

Το θέμα έφθασε στον διευθυντή του δημοτικού, ο δάσκαλος απομακρύνθηκε αφού ζήτησε συγγνώμη. Σε εξέλιξη βρίσκεται προκαταρκτική ερευνά από την αρμόδια διεύθυνση εκπαίδευσης.