Ο Μουράντ Λάμραμπατ, πρώην ποδοσφαιριστής της Φίτεσε, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν χτύπησε σε βράχια επιχειρώντας μακροβούτι από γκρεμό. Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο από τη γυναίκα του.

Ο Λάμραμπατ, βούτηξε από έναν γκρεμό 25 μέτρων κατά τη διάρκεια διακοπών με την οικογένειά του στη Μαγιόρκα. Κατά την πτώση του, χτύπησε στα βράχια πριν πέσει στο νερό, όπου πνίγηκε έχοντας προηγουμένως χάσει τις αισθήσεις του από την πρόσκρουση στον βράχο.

Ο άτυχος άνδρας δεν υπολόγισε σωστά το άλμα του, από ύψος 25 μέτρων. Έτσι, αντί να βουτήξει στη θάλασσα, χτύπησε στα βράχια. Το άλμα του βιντεοσκοπήθηκε από τη σύντροφό του, η οποία βρισκόταν μαζί με τον γιο τους σε σκάφος, αναφέρουν τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ο Λάμπραμπατ ακούγεται να βγάζει μια κραυγή λίγο πριν χτυπήσει στα βράχια, ενώ ακολούθως η γυναίκα του φωνάζει «ω, Θεέ μου» προτού σταματήσει απότομα να τραβά βίντεο.

Οι δύτες κατάφεραν να εντοπίσουν το άψυχο κορμί του Ολλανδού ύστερα από αρκετή ώρα. Όπως εξήγησαν, δεν πέθανε από την πρόσκρουση στα βράχια, αλλά πιθανότατα έχασε τις αισθήσεις του και πνίγηκε αφού παρασύρθηκε στα ανοικτά.