Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Κάρολαιν, Θανάσης Χαρμάνης μιλώνστας στον ΣΚΑΙ έθεσε την καινούργια κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί για τη Λυδία, μετά τη δολοφονία της μητέρας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον πατέρα της Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την καταδίκη έθεσε .

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι πια πατέρας (σ.σ. της Λύδίας) είναι ένας ξένος άνθρωπος» τόνισε στον ΣΚΑΪ, με αφορμή και τη δήλωση του πατέρα της Καρολάιν ότι δεν θα τον αφήσει ποτέ να δει τη μικρή Λυδία.«Με την απόφαση του πρώτου βαθμού αν ισχύσει και στο δεύτερο, τα χρονιά που θα εκτίσει ο Αναγνωστόπουλος είναι 19… Μετά την αποφυλάκιση του η Λυδία θα είναι 20 ετών, και τότε θα μπορεί να αποφασίσει μόνη της αν θα τον συναντήσει. Μέχρι τα 18 της, με απόφαση Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πατρική ταυτότητα έχει απολεσθεί, κατά συνέπεια δεν έχει καμιά σχέση, δεν είναι πατέρας» εξήγησε ο κ. Χαρμάνης.

«Αυτοβούλως οι γονείς της Καρολάιν δίνανε 1.000 ευρώ τα μήνα για να ενισχύσουν το εισόδημα της οικογένειας και έδωσαν και 50.000 ευρώ για το οικόπεδο που αγοράστηκε στο όνομα του κ. Αναγνωστόπουλου» διευκρίνισε εξάλλου ο κ. Χαρμάνης. «Η οικογένεια δεν ενδιαφέρεται για οικόπεδα και χρήματα, αλλά να μεγαλώσει η Λυδία σε ένα σωστό περιβάλλον η Λυδία» ξεκαθάρισε.