Μεγαλώνει όλο και περισσότερο η ανησυχία για τον 39χρονο Θύμιο από τον Πύργο, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά από άγρια επίθεση bullying που δέχθηκε από νεαρούς. Τελευταία φορά εθεάθη στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα.

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε μια από τις αδελφές του, τονίζοντας ότι το μόνο που θέλει είναι ο Θύμιος να είναι ζωντανός.

«Δεν έχουμε τίποτα ακόμα από την ασφάλεια. Ακόμα ψάχνουν και δεν τον έχουν βρει, πιστεύουμε να τον βρουν ζωντανό. Ότι είναι με ενημερώνει ο διοικητής. Έχω να τον δω πολύ καιρό, ήξερα ότι είναι εδώ στον Πύργο, μου λέγανε ότι είναι εδώ στον Πύργο, αλλά εγώ που έβγαινα έξω δεν τον έβλεπα. Δεν είχαμε καλές σχέσεις, είχαμε μαλώσει ένα διάστημα και είχε απομακρυνθεί από κοντά μου, δηλαδή εγώ τον είχα σπίτι μου στις αρχές, μετά πήγε και έμεινε μόνος του. Εγώ θέλω να είναι ζωντανός, τίποτα άλλο δεν ζητάω και αυτοί που τον κάνανε θα πληρώσουν. Αυτοί που το κάνανε και έχει γίνει αυτό που έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά.