Έντονη ήταν η αντιπαράθεση του βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφωνα Αλεξιάδη, με τον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Καιρίδη κατά τη διάρκεια της εκπομπής ENTER στην TV100.

Αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα χθεσινά επεισόδια στο ΑΠΘ στα οποία τραυματίστηκε ένας φοιτητής, καθώς φοιτητικές παρατάξεις διαμαρτύρονταν για την παρουσία των αστυνομικών στο Πανεπιστήμιο.

Τα… αίματα άναψαν για τα καλά, όταν ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος κατηγόρησε τον Τρύφωνα Αλεξιάδη ότι «ζήλεψε τη δόξα των φασιστοειδών και των Χρυσαυγιτών» οι οποίοι τα έβαλαν μαζί του, όπως είπε.

Η αναφορά αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ξεκαθάρισε, ότι αν δεν ανακαλέσει ο κ. Καιρίδης, θα αποχωρήσει από την εκπομπή.

Ο παρουσιαστής Δημήτρης Βενιέρης κάλεσε τον βουλευτή της ΝΔ να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό, κάτι που ο κ. Καιρίδης δεν έκανε, λέγοντας ότι πρόκειται για «πολιτικό σχολιασμό».

«Να τον χαίρεστε τον κύριο Καιρίδη. Ο νέος πολιτικός λόγος», είπε με την σειρά του ο κ. Αλεξιάδης και έκλεισε την κάμερά του.