Τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των3 κοριτσιών στην Πάτρα, σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος καλείται να σχολιάσει , την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στη φυλακή, κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και ο Μάνος Δασκαλάκης, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία της αστυνομίας, μιλάει για λάθη, παραλείψεις και κενά, με αποτέλεσμα αντί να πέφτει φως στην υπόθεση μετά από τόσους μήνες, πολλά κομμάτια του παζλ, να παραμένουν θολά.

Ο Θανάσης Κατερινόπουλος «πιάνεται» από το σημείωμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε στα χέρια δημοσιογράφου. «Όλα δείχνουν πως η αστυνομία έκανε έρευνα μόνο στο ισόγειο που έμενε η Ρούλα Πισπιρίγκου και όχι στα άλλα διαμερίσματα. Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να έχει γίνει έρευνα σε όλους τους χώρους της οικοδομής. Η λογική επίσης λέει, ότι όσο διαρκεί αυτή η έρευνα, όλα τα διαμερίσματα, θα έπρεπε να παραμένουν σφραγισμένα. Εδώ βλέπουμε ότι θα δημιουργηθούν θέματα στην πορεία.»

Ο κύριος Κατερινόπουλος μιλάει ξανά για λάθη στην αστυνομική έρευνα: «Τα έχουμε επισημάνει από την αρχή. Ακόμα δεν ξέρουμε ποια υπηρεσία της αστυνομίας έχει κάνει την έρευνα στο σπίτι. Είναι αστυνομικοί από την Πάτρα ή από το Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα; Εδώ έχουμε μπερδευτεί. Ένας θα έπρεπε να ασχολείται με αυτά τα θέματα, μία υπηρεσία και μοναδική».