Στην κατάμεστη, από γονείς και μαθητές αίθουσα εκδηλώσεων, του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη πραγματοποιήθηκε ειδική εκδήλωση
την Παρασκευή 27η Μαΐου με θέμα “Διαχείριση Άγχους και Φόβου στις Πανελλαδικές Εξετάσεις καθώς και η σωστή Διατροφή για Ψυχική και Σωματική Υγεία”.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Δημοτική Παράταξη “ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ” με στόχο την αντιμετώπιση όλων των στρεσσογόνων καταστάσεων που παρουσιάζονται κατά την περίοδο των εξετάσεων σε γονείς και μαθητές.
Οι κυρίες κυρίες Μαρία Κωνσταντινοπούλου Παιδοψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια παιδιών και εφήβων και Δήμητρα Σιτζάνη Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, υπογράμμισαν το ρόλο των γονέων και τους τρόπους στήριξης των παιδιών τους αλλά και έξυπνα tips, τρόπους διαβάσματος και διατροφής των μαθητών,  που θα τους βοηθήσουν να έχουν καλύτερες επιδόσεις στη δύσκολη αυτή περίοδο των εξετάσεων.
Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης καθηγητής κ. Στάθης Ψυρρόπουλος,κλείνοντας την εκδήλωση ευχαρίστησε τους γονείς και τους μαθητές, ευχόμενος ψυχραιμία και καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, τονίζοντας παράλληλα ότι “οι Πανελλαδικές Εξετάσεις δεν είναι σε καμία περίπτωση αντικατοπτρισμός των δυνατοτήτων και των χαρισμάτων ενός παιδιού και ότι  η Δημοτική Παράταξη “ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ”, θα βρίσκεται  στο πλευρό των πολιτών, επιδιώκοντας να είναι πάντα χρήσιμη και αποτελεσματική”.