Ο Γρηγόρης Δημητριάδης και ο κ. Γιώργος Σταμάτης,  βρέθηκαν στο πλευρό των αστέγων και των ευάλωτων συμπολιτών μας, προσφέροντας παλέτες με νερά στους «Γιατρούς του Κόσμου» για τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού που έρχονται.

Ο γενικός γραμματέας του Πρωθυπουργού μαζί με τον γενικό γραμματέα  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, προχώρησαν σε μια πράξη αλληλεγγύης ενόψει των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προσφέροντας παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό που βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης.

Τα εμφιαλωμένα νερά, θα διανεμηθούν στην περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, κατά τις περιόδους υψηλών θερμοκρασιών.

Αναλυτικά η δημοσίευση στο Facebook:

«Με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, κ. Σταμάτη, σήμερα παραλάβαμε στα γραφεία μας από την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. παλέτες με Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, με σκοπό την υποστήριξη των άστεγων και ευάλωτων συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη, καθώς βρίσκονται σε δύσκολες συνθήκες διαβίωσης. Τα εμφιαλωμένα νερά θα μοιράσουν οι ομάδες Streetwork των #ΓτΚ κατά τη διάρκεια των υψηλών θερμοκρασιών του καλοκαιριού στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών και του Πειραιά, σε συνανθρώπους μας που διαβιούν χωρίς στέγη.

Ευχαριστούμε θερμά του Γενικούς Γραμματείς και την εταιρεία ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. για την πολύ σημαντική δωρεά τους προς τους ΓτΚ».