Η γυναίκα του 22χρονου Κωστή, Στέλλα Δερμιτζάκη, που δολοφονήθηκε στον Αργουλιό του Μυλοποτάμου, δήλωσε στο LiveNews: «Τι θα του πω όταν μεγαλώσει; Πού είναι ο πατέρας του; Τι θα του πω, ότι τον σκότωσε ένας από το χωριό; Άμα μεγαλώσει και πάρει την τρέλα του πατέρα του και πάει και τους “καθαρίσει” όλους, το παιδί θα φταίει; Αυτό θα συνεχίζεται; Θα φοβόμαστε, να μην κυκλοφορούμε στο Ρέθυμνο;».

«Τι άλλο θέλουν; Ευχαριστήθηκαν τώρα που ‘πήραν’ τον άντρα μου; Τον γυρίζουν πίσω; Αυτός και μέσα στη φυλακή να είναι θα τα χαρεί τα παιδιά του. Εμένα τι θα κάνει;» τόνισε οργισμένη η γυναίκα του αδικοχαμένου νεαρού, προσθέτοντας ότι «δεν ξέρουμε για ποιον λόγο έγινε, θέλουμε να βγει ο δράστης και να πει γιατί το έκανε. Δεν τον ήθελαν να είναι ευτυχισμένος. Ήθελαν να είναι μόνος του, έρημος και να τον κάνουν ό,τι θέλουν».

Την ίδια στιγμή η Στέλλα δηλώνει σίγουρη πως ο σύζυγός της αποκλείεται να μίλησε με άσχημους χαρακτηρισμούς για  τον νεκρό πατέρα του 44χρονου συγχωριανού και φονιά του. Απορρίπτει εν συνόλω τους ισχυρισμούς του δολοφόνου, ότι το κάνει επειδή ο 22χρονος εξύβρισε την οικογένειά του. «Δεν υπάρχει περίπτωση να είπε κάτι τέτοιο. Γιατί ο πατέρας του φονιά, είχε πει να μας βαφτίσει το παιδί» πρόσθεσε η ίδια.

«Του την είχαν στημένη. Αν δεν το έκαναν την Κυριακή, θα το έκαναν άλλη φορά. Είχαν ξανακάνει απόπειρα. Ο αδερφός του φονιά, πήγε να χτυπήσει εμένα», προσθέτει η ίδια.