Το πρώτο επισκεπτήριο στις Φυλακές Μαλανδρίνου δέχθηκε ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Τον επισκέφτηκαν οι γονείς του, που δεν τον είχαν συναντήσει από την ημέρα της ομολογίας του και μετά. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο Αναγνωστόπουλος έκανε αίτημα στις φυλακές Μαλανδρίνου για να δεχτεί επισκεπτήριο το οποίο έγινε δεκτό και είδε τους γονείς του στις 16:00 την Τετάρτη (15/6).

Πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη που δέχτηκε από την οικογένειά του μετά από έναν χρόνο. Οπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είχε ζητήσει από τους γονείς και τον αδερφό του να μην τον επισκεφτούν στις φυλακές Κορυδαλλού προκειμένου να μην διαταραχθούν οι σχέσεις τους με τους γονείς της Καρολάιν που έχουν την επιμέλεια της Λυδίας. Επίσης, μέσα στις επόμενες μέρες ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να κάνει νέο αίτημα για μεροκάματα στις φυλακές Μαλανδρίνου προκειμένου να μειώσει την ποινή του.

Ο Αναγνωστόπουλος έχει μπει σε κελί της πρώτης πτέρυγας των φυλακών Μαλανδρίνου μαζί με έναν άνδρα αλβανικής καταγωγής που έχει καταδικαστεί σε ισόβια για δολοφονία και βρίσκεται στο Μαλανδρίνο 3 χρόνια κάνοντας μεροκάματα στο καφενείο της φυλακής.

Σύμφωνα με την Κέλλυ Χεινοπώρου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είναι πιο ήρεμος και σιωπηλός μετά τη μεταφορά του στις φυλακές Μαλανδρίνου. Επίσης διαβάζει και έχει μαζί του πάνω από 50 βιβλία που τα μετέφερε σε κούτες. Πρόκειται για νομικά βιβλία και μυθιστορήματα. Επίσης μιλάει με την οικογένειά του από το καρτοτηλέφωνο, προαυλίζεται και γυμνάζεται στο υπαίθριο γυμναστήριο. Από την Τρίτη (14/6) αναμένεται να καταθέσει αίτημα για το ποιος και πότε θα τον επισκεφτεί.