Υπάλληλος σε σημαντική υπηρεσία του δήμου Τυρνάβου, φαίνεται ότι έπεσε θύμα επίθεσης, με δράστη έναν δημότη, ο οποίος βρισκόταν στο γραφείο του στις 15:00 μ.μ. της Πέμπτης κι ενώ το δημαρχείο άδειαζε.

Βάσει του larissanet.gr, λόγω της επίθεσης, ο υπάλληλος τραυματίστηκε και μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το βίαιο περιστατικό, έχει αναστατώσει τους υπαλλήλους, που αναφέρουν ότι το επεισόδιο συνέβη εντός του Δημαρχείου για υπηρεσιακά θέματα, στο πλαίσιο άσκησης των αρμοδιοτήτων του υπαλλήλου. Επιπλέον, φέρονται να εκφράζουν πικρία για το γεγονός ότι η δημοτική αρχή δεν έχει καταδικάσει το περιστατικό, καθώς όπως αναφέρουν, κάποιοι το εξέλαβαν ως προσωπική υπόθεση.

Το περιστατικό, απασχόλησε το σωματείο των εργαζομένων στο δήμο Τυρνάβου αλλά και το σύλλογο υπαλλήλων ΟΤΑ, που συγκαλούν αύριο σύσκεψη με σκοπό να αναζητήσουν τρόπους αντίδρασης σε τέτοιες συμπεριφορές αφού δεν είναι η πρώτη φορά που υπάλληλοι στο συγκεκριμένο δήμο δέχονται λεκτική ή σωματική επίθεση, ενώ πολλές φορές αυτά τα επεισόδια θεωρούνται από τη διοίκηση ως προσωπικές ιδιοτελείς διαφορές μεταξύ υπαλλήλων και δημοτών.