Έξι μήνες έχουν περάσει από το αποτρόπαιο συμβάν, εις βάρος της 40χρονης Όλγας, που έπεσε θύμα βάναυσου ξυλοδαρμού από τον 46χρονο σύντροφό της και δάσκαλο τζούντο, τον περασμένο Ιανουάριο, στην Αργυρούπολη. Το θύμα βρίσκεται σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση, αδυνατώντας να έχει επαφή με το περιβάλλον.

Παρά τους τόσους μήνες νοσηλείας, η 40χρονη δεν έχει αποκτήσει επαφή με το περιβάλλον, αναπνέει με υποστήριξη και εξακολουθεί να δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο 46χρονος προπονητής τζούντο την χτύπησε τόσο άσχημα, που σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, έσπασε τα πλευρά της και της προκάλεσε βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα.

Καταρρακωμένοι οι γονείς της άτυχης γυναίκας, περιμένουν ένα θαύμα, περιμένουν το παιδί τους να σηκωθεί ξανά όρθιο, να τους μιλήσει, να τους αγκαλιάσει. «Το μόνο που θέλω είναι να γίνει καλά» λέει η μητέρα της με δάκρυα στα μάτια και ξεσπά για τον δράστη: «Εύχομαι να μείνει εκεί μέσα, να τον δικάσουν, να φάει ισόβια. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά το παιδί μας. Τίποτα άλλο. Να γίνει καλά και να έρθει στο σπίτι». Με τρεμάμενη φωνή, ο πατέρας της λέει ότι η κόρη του έχει αδυνατίσει πολύ και έχει κάνει πολλά χειρουργεία.

Την ίδια ώρα, ο δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Πουρσανίδης, αναφέρει ότι η δίκη πιθανόν να γίνει τον χειμώνα: «Έχει κριθεί ήδη προφυλακιστέος, σε αυτά τα δικαιώματα κινείται αυτεπαγγέλτως η διαδικασία. Η δίκη δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα γίνει. Πιστεύουμε μέσα στον χειμώνα».

Ο δράστης είναι προφυλακιστέος, ενώ επισημαίνεται, ότι και στο παρελθόν, σε προηγούμενές του σχέσεις, είχε εκδηλώσει βίαιη συμπεριφορά. Πρώην σύντροφός του τον είχε κατηγορήσει, χαρακτηριστικά, για επίθεση με μαχαίρι.