Νωρίς το πρωί του Σαββάτου σημειώθηκε ένα άγριο έγκλημα, σε βενζινάδικο στον Γέρακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τις 8:00, άγνωστοι πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα τον ιδιοκτήτη βενζινάδικου Silk Oil που βρίσκεται επί της λεωφόρου Μαραθώνος 88. Στο παρελθόν σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι είχαν πετάξει χειροβομβίδα στο βενζινάδικο.

Στη συνέχεια οι δράστες, που χρησιμοποίησαν πολεμικά τουφέκια τύπου καλάσνικοφ, επιβιβάστηκαν σε όχημα τύπου βαν και απομακρύνθηκαν. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο διαφυγής το πυρπόλησαν στην περιοχή της Παλλήνης και από εκεί εξαφανίστηκαν με μοτοσυκλέτες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο βαν που εντοπίστηκε υπάρχουν όπλα.

Στελέχη του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα προσωπικών διαφορών καθώς ο 38χρονος είχε μπει στο στόχαστρο αγνώστων και στο παρελθόν.

Στελέχη της ασφάλειας προσπαθούν να συλλέξουν βιντεοληπτικό υλικό που ενδεχομένως έχει αποτυπώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους δράστες, τόσο από το πρατήριο -αν και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν λειτουργούσαν οι κάμερες, όσο και από κάμερες από παρακείμενες πολυκατοικίες για να εντοπίσουν το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών.

Το βενζινάδικο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Βίντεο του irafina.gr λίγα λεπτά μετά το φονικό: