Η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας καταθέτει ως μάρτυρας όσα γνωρίζει για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα αποφαίνεται ότι τα δύο παιδιά δολοφονήθηκαν, όταν κάποιος τους προκάλεσε ασφυξία. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν παρούσα στο θάνατο του δεύτερου παιδιού της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, της μόλις 6 μηνών Ίριδας, η οποία βρέθηκε νεκρή στην κούνια της την Άνοιξη του 2021 στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στη μία σήμερα το μεσημέρι. Κατά την είσοδό της ακούστηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απωθήσουν τους δημοσιογράφους.

Για τη φραστική επίθεση που δέχθηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου όταν έφτανε στο κτίριο της ΓΑΔΑ, ο δικηγόρος της είπε: «Ήταν 2 ή 3 κυρίες που καταφέρθηκαν εναντίον της Δήμητρας Πισπιρίγκου, η οποία προσήλθε στην ώρα που την κάλεσαν, άμεσα και πρόθυμα να εκτελέσει την υποχρέωσή της και να δώσει την μαρτυρική κατάθεση για την οποία κλήθηκε».

Σύμφωνα με τον κύριο Παπαδόπουλο, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, πριν από τη συγκεκριμένη είσοδο στο αστυνομικό μέγαρο ήταν σε πάρα πολύ ήρεμη κατάσταση, ψύχραιμη και πανέτοιμη να δώσει τη συγκεκριμένη κατάθεση.