Μία ακόμη αποτρόπαια, υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκων, βγήκε στο φως της δημοσιότητας,  αυτή τη φορά στα Χανιά, όπου πατέρας κακοποιούσε σεξουαλικά τις δύο κόρες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, πατέρας πέντε παιδιών, σε δημοτική ενότητα του δήμου Χανίων, βίαζε κατ’ εξακολούθηση τις δυο ανήλικες κόρες του από την ηλικία των 7 ετών.

Ο 38χρονος συνελήφθη την Πέμπτη, οδηγήθηκε άμεσα σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου μετά την τρίωρη απολογία του, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η υπόθεση άρχισε να ξετυλίγεται, όταν η μεγαλύτερη κόρη, ηλικίας 14 ετών, αποκάλυψε σε συγγενικό της πρόσωπο όσα βίωνε από την ηλικία των 7 ετών. Όπως όλα δείχνουν, ο 38χρονος πατέρας κακοποιούσε και τη μικρότερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 9 ετών, τα τελευταία δυο χρόνια.

Στα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας, τα οποία είναι αγοράκια, δεν έχει διαπιστωθεί ακόμα κάποιο σημάδι ασέλγειας.

Επισημαίνεται, ότι οι δυο γονείς, είχαν χάσει την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, καθώς οι αρμόδιες υπηρεσίες είχαν κρίνει ότι τα παιδιά δεν μεγάλωναν σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον και δεν λαμβάναν την απαραίτητη προσοχή και φροντίδα. Η επιμέλεια των παιδιών είχε δοθεί στη γιαγιά, μητέρα του πατέρα, η οποία αρνείται ότι γνωρίζει κάτι για την κακοποίηση που βίωναν τα παιδιά.

Το ζευγάρι δεν είχε χωρίσει, ενώ όπως όλα δείχνουν ο δράστης είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν.